Zoeken naar koppelavond

Uw zoekactie voor koppelavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vijtigers 51 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Koppel voor soft pr
Koppel vijftigers met ervaring discreet en netjes zoeken Koppel voor soft pr. Ttz switchen voor voorspel maar daad met eigen partner in dezelfde ruimte. Kunnen ontvangen of verplaatsen Afstand is geen probleem.  
discreet duo 20 jaar Limburg - HASSELT
studenten?
46m en 20v, zij subje, wil graag kennismaken met openminded studentenkoppel. Zij wil haar eerste bi ervaring mee maken en ook door twee mannen tegelijk verwend worden. Ze houdt van anaal, toys en kinky lingerie. Hij kijkt graag toe en is gulzig oraal. Zij lange blond/bruine haren, d cup, gewillig kontje, kaal poesje en super gehoorzaam. Dit is een uiterst eerlijke advertentie. Wij kunnen niet ontvangen, maar wel verplaatsen in antwerpen en limburg.  
Heet koppeltje 40 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel date of extra bi vrouw
Hallo, wij zoeken voor 8 of 9 dec een lekkere hete date.waar veel kan en mag met de nodige RESPECT voor de bijde partijen. Dat mag een koppeltje zijn,liefst man niet ouder dan 46 jaar. Maar dat mag ook een lekkere geile bi-vrouw alleen zijn. Wij zijn nette(hygiëne)en discrete mensen en hopen van jullie het zelfde. Afspreken kan dan op WhatsApp. Hopelijk tot hoors en vele geile groetjes  

Koppel date  of extra bi vrouw
Leuk koppel 50 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Vanavond
Hallo, wij koppel slank 53hetero-50 bi zin in een leuke zondag. Foto en verder afspreken via Whatsap. Voorkeur gaat naar bare ,laten ons regelmatig controleren mss tot straks xx  
Samen in Spanje 53 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen in Spanje
Het is zeer moeilijk te vinden. Wij zoeken een koppel die de komende dagen ook in Spanje is. Regio Torrevieja. Voor alle duidelijkheid: dit is de rubriek koppel zoekt koppel… Dus single mannen je weet wat (niet) te doen.  
Koppel 49 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoeken koppel voor eerste ervaring
Wij zijn een koppel van 49, beide licht bi. Zoeken date met koppel voor spannende avond. Us voor ons eerste keer Dat we dit gaan doen, dus hebben geen ervaring en willen niets overhaasten, dus eerst rustig kennismaken en rustig stapjes verdergaan. Weten ook nog niet echt hoe ver we willen gaan. Interesse om ons te leren kennen, reageer dan met beetje uitleg over jullie en liefst foto can jullie.  

Zoeken koppel voor eerste ervaring
m&m 54 jaar Limburg - Overpelt
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen of 2 bi-mannen om beide te verwennen. Dit alles zonder condoom om maximaal te genieten. Leeftijd tot 50 jaar en liefst meerdere keren kunnen klaarkomen en veel spuiten. Graag ook bij klik voor langere tijd. Omdat we zelf ook normaal van postuur zijn zouden we ook graag mannen hebben met een normaal postuur. Wij zijn niet rokers en zouden dit ook graag bij jullie zien of tenminste zo lang zonder kunnen als we samen zijn. Reacties met foto hebben een streepje voor.  
Wij 2 43 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Wie is vrij
Welk koppel of koppeltje is vrij deze namiddag. Is fris buiten en wie wil zich lekker opwarmen bij ons in een gezellige sfeer. Vrouw mag bi zijn man is hetreo. Wij kunnen ontvangen of verplaatsen. Graag antw met foto en eventueel nr voor snel contact op te nemen. Geen mannen. Singel vrouw mag ook. Wie weet tot straks.  
gisteren
Vena 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gelijkgestemd koppel
We zijn een koppel van 38 (v) en 51 (m). Zoeken een koppel om onze erotische horizonten te verleggen. Als de klik er is, staan we open voor veel. We zijn zelf slank en sportief en niet-rokers. Herkennen jullie je erin, stuur dan graag een berichtje met foto.  
Thermenkoppel 41 jaar Antwerpen - Mechelen
Vrijdag 15/12
Hallo daar, Vrijdag 15/12 gaan we relaxen in de thermen nabij Mechelen. Lekker ontspannen, maar tegelijk willen we hier ook wel een stukje spanning insteken. Zelf zijn we 41 en 44, en sociaal. Als er een koppel of dame die dag ons wil vergezellen, laat dan zeker een berichtje na… No pressure, just fun! Enkel reageren indien vrij op 15/12 vanaf de late namiddag aub.  

Vrijdag 15/12
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10