Zoeken naar knie

Uw zoekactie voor knie leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nat mondje 27 jaar West-Vlaanderen - Damme
Geile BJ parking Damme
Iemand nog zin in een quick blowjob op de parking in Damme? Jij blijft passief en geniet tot je voldaan je lading loost. Is voor nu rond 23h, lekker geil in de bosjes op m’n knieën voor jou. Geen foto is geen reactie x  

Geile BJ parking Damme
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt zo veel mogelijk mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
gisteren
Bare slet 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bare slet
Ik zit op mijn knieën klaar in string van mijn mooie vrouw. Jij komt binnen en je dwingt me om je te pijpen. En dan spuit en plas je waar je zin in hebt. Misschien ligt er wel een foto klaar. Op regelmatige basis?  
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Morgen {dinsdag) werk ik thuis. Kom jij mijn mondje vullen tijdens mijn middagpauze? Ik pijp je graag klaar tussen 13 en 14 uur. Je komt binnen, zet je comfortabel in de zetel en hoeft verder niets te doen. Ik zet me op mijn knieën en pijp je lekker klaar. Zelf ben ik een toffe 40-er met bril en baardje. Jij bent proper gewassen en hebt veel zin. Ik ontvang in Herentals, op wandelafstand van de Toyota garage.  
Mezelf 38 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Contact
Hey, voor regelmatig contact zoek ik een discrete hygiënische spontane man, ik ben nogal onderdanig ingesteld en zet me gewillig op men knieën met men mondje open, klaarkomen mag uiteraard in men mond, wat erna volgt zien we wel.  
Sletje 43 jaar Limburg - Genk
zuig- en sliksletje
Ik bel aan bij jou, jij opent de deur en gebiedt me onmiddelijk op mijn knieën te gaan zitten met mond open. "Slik dit, slet" zeg je en je plast in mijn mond. Als ik alles op heb klinkt "en nu zuigen" en ik moet je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. Wie nodigt mij uit? Alle leeftijden en uiterlijk, wel hygiëne gevraagd. Ook koppels (mm of mv) mogen reageren, net als groepen tot 5 personen. Ik verplaats me in heel Limburg, Antwerpse kempen en Vlaams Brabant tot Leuven.  
Pijpslet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige student wil zuigen
Ik ben een 23 jarige student in ik kan deze nacht ontvangen regio coupure. Deur op een kier, ik zit op mijn knieën klaar. Ik hou ervan om verbaal vernederd te worden. Ik heb meer intresse in oudere mannen. Gelieve daarom te reageren met leeftijd en dickpick. 23j 1m81 90kg 14cm  
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdump morgen
MORGEN 11/05 zal ik in de sexcinema aan de dampoort in Gent te vinden zijn voor een cumdump. Wil je je zaad kwijt in mijn mond of op mijn gezicht? Kom langs! Hoe meer hoe liever. Ik zal op mijn knieën zitten te wachten. Ik zal er rond 15u zijn.  
Pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!! Ik ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Bi date boy 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete bi boy wil pijpen
Hey, ik heb een geile dag hier : wil gewoon op mijn knieën een geile kerel pijpen. Ik kan ontvangen in Leuven , graag andere hetero man of bi man die gewoon zaad wil lossen en niet meer. Reactie met volledige stats aub. Hier blond 1m85 80 zie er best goed uit.  
  1   2   3   4   5   6