Zoeken naar knappe

Uw zoekactie voor knappe leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 41 jaar Antwerpen - Mol
Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
Geil vrouwtje, functioneer je niet omdt je lusten het steeds overnemen? Ik ken het gevoel. Laten we samen onze lusten ongeremd en ongecompliceerd botvieren. Ik ben een knappe grote man. Mannelijk maar geen macho. Dierlijk geil. Geef een seintje en ik kol naar jou. Indien je niet kan ontvangen is love nest een optie of natuur/ cardate. Hygiëne en respect zijn standaard. Tot snel?  

Stop met vingeren! Knappe XL zal je bevredigen.
pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jonge gentleman voor knappe natuurlijke vrouw
beste dame, mijn naam is pepijn 29j 1m90 in een open relatie ben opzoek naar een liefst oudere fwb of jonger kan natuurlijk ook. ons kan ook maar liever niet. graag iemand die weet wat ze wilt en wat ze zeker niet wilt. meer dan seks alleen , restaurant , welness , contact houden. liefst vrouwen die puur naar natuur zijn. kan dominant zijn maar zeker ook onderdanig. veel groetjes pepijn x  
Jurgen 26 jaar Antwerpen - Herselt
Knappe jongeman zoekt milf of oma
Dag lekkere dames. Ik ben een mooie man van 27 jaar. 1.92 cm 95 kg. Ik zou graag een lekkere milf of oma verwennen. Lekker met je tieten spelen en aan je clitje likken. om je daarna lekker in de poes te naaien. Tot snel  
Wout 40 jaar Antwerpen - Geel
Discreet avotuurtje met knappe Xl naakt masseur.
heel mijn lichaam om je te verwennen. Geen vast scenario, ik voel aan wat jij het liefste hebt. Respect, veiligheid en hygiëne zijn standaard. Ik doe dit voor mijn plezier, niet hopeloos opzoek maar vind het erotische aspect van een date met gelijkgezinde dame zo spannend. Jou genot is mijn plezier. Benieuwd? Ik heb heel de week vakantie dus iets inplannen moet zeker lukken.  

Discreet avotuurtje met knappe Xl naakt masseur.
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Voor de geile dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Daniel 43 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Knappe veertiger zoekt mooie skinny 50+ dame
Hallo, Knappe veertiger, zeer verzorgd, ervaren, charmant en vrouwvriendelijk zoekt een date met een mooie 50+ dame. Ik zoek een dame die zeer slank of skinny is, zeer vrouwelijk, charmant, stijlvol, verzorgd en tijd heeft voor een leuke date. Ik kan zonder probleem ontvangen. Graag reactie, mag met foto, hoeft niet naakt. Groetjes D.  
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Fun
Ik ben 31 jaar en normaal gebouwd, welke liefe en knappe vrouw heeft zin om vanavond samen te genieten van elkaar alles mag niets moet. Heb je interesse laat danmaar iets weten xxx  
Sporter 28 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Op zoek naar een leuke milf
Knappe jonge man heel sportief fitness voetbal competitie 1m92 blauwe ogen donker haar intiem geschoren 21cm. Ik ben op zoek naar fun en genot met een ondeugende vrouw met ervaring.  
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10