Zoeken naar klein

Uw zoekactie voor klein leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BDSM_koppel 34 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Vaste bi-sub
Hij is een switch, zij een submissive en occasioneel dominant. Om onze eigen verlangens en spel uit te breiden zoeken wij vaste speelpartner(s) voor 2-wekelijks speelcontact. Koppel (sub/sub of sub/dom) / sub vrouw / sub bi-man. Maximum 49 jaar, SOA-vrij, tot 30 minuten rond ons en een eerlijke open communicatie. Je hebt enige basiskennis van BDSM en porno is niet je beeld van wat BDSM voorstelt. Wij bieden een veilige basis om samen met jou/jullie ieders verlangens en kinks te beleven of mee te experimenteren. Zegt dit jou wat? Stuur ons uitgebreid wat jij/jullie zoeken in een speelrelatie zodat we al een klein beeld hebben van je verlangens en of deze een match kunnen zijn met de onze.  
Joris & Margot 39 jaar Brussel (gewest) - Schaarbeek
Kijk je graag?
Hoi lieve mannen. We zijn op zoek naar een gehoorzame voyeur van 60+ die ons (een vreemdgaand kopppel) wil zien vrijen, onze erfzonde aanschouwt. Een stille getuige van ons vreemdgaan. Enkel kijken. Zij eventueel geblinddoekt. Zij is klein en fijn gebouwd, hij normaal postuur. Geen uitzonderingen mogelijk. Lieve groet J & m Lievve groet.  
20 dagen
Koppel Zoekt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klein en dik geschapen gezocht
Wij zijn een koppel dat regelmatig een extra man langs heeft voor haar genot. We zoeken steevast iets specifiek, gelieve dus NIET te reageren als je niet voldoet aan de vraag. We zoeken een man, max 45 jaar, die intiem geschoren is, en NIET te groot geschapen (14cm max), maar wel een brede pik heeft. Met andere woorden: je neukt niet diep maar breed ;-) Voor de rest graag slank tot normaal gebouwd. Graag wat uithoudingsvermogen, we gaan graag wat langer door (longplay), dus NIET erop en erover. We doen ALLES safe. Ook koppels waar de man aan dit signalement voldoet mag reageren. Wij zijn 42v 1m80 67kg C-Cup en lang haar, een knappe verschijning, (niet bi) en 45m 1m85 80kg (bi). We ontvangen centrum Gent, datum te bespreken.