Zoeken naar klaar*

Uw zoekactie voor klaar* leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

WBC Bull 42 jaar Limburg - Genk
Wie heeft zin WBC Bull?
Hey. Welke koppel heeft zin om af te spreken? Cuckolding style! Ik ben een sportieve slanke man die graag een vrouw lekker laat genieten terwijl je man toekijkt. Ik ben zeer goed geschapen met een goede uithoudingsvermogen en kan meerdere keren klaarkomen. Ik neuk je heel graag diepjes en hard en laat je meerdere orgasmes krijgen. Heb je zin hierin dan mag je me altijd een mailtje sturen met een beetje uitleg wie jullie zijn en een (on)herkenbare foto. Leeftijd heeft niet zoveel belang voor mij. Groetjes WBC.  

Wie heeft zin WBC Bull?
Mathis 19 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie is er vrij vandaag koppel of vrouw appart
Hey ben jij een koppel of vrouw dan ben ik klaar om jou te komen verwennen stuur me sné voor het te laag is x  

Wie is er vrij vandaag koppel of vrouw appart
Bert 48 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Fun met 3
Welk koppel vindt het geil om tijdens het liefdesspel begluurd te worden door een rukkende 48/176/80 man. Hygiëne en discretie verzekerd. Deftige knappe man met normaal postuur, niet roker die een verloren handje of mondje voor het klaarkomen weet te appreciëren. Kan enkel verplaatsen binnen regio  
Lukas 27 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Spannend avondje gezocht
Ik ben een sportieve goed ogende man van 28, 1m78 die een leuk verzorgde dame/koppel zoekt om samen stomende momenten te beleven waarbij alles kan maar niks moet. Ik kan makkelijk meerdere keren klaarkomen. Heb een mooi slank lichaam, uitstekende uithouding en ben goed voorzien. Hecht veel belang aan respect, discretie en hygiëne dus verwacht dit ook van jou. Ben zeer openminded en heb weinig taboe's (sta voor veel open). Dus heb je bv een bepaalde fantasie waarvan je al lang droomt die waar te maken ? Dan mag je die steeds voorstellen en wie weet maken we ze samen wel waar ;) Ik vind het erg opwindend om je meest stoute dromen waar te maken en te zien kronkelen van genot. Eenmalig kan natuurlijk ook, maar liefst een spannende fwb-relatie waarbij het kinky gedeelte aan een leuke vriendschap gekoppeld kan worden. Leeftijd of maatje meer is voor mij van geen belang, wel verzorgd voorkomen natuurlijk ;) Kan verplaatsen .  

Spannend avondje gezocht
Fred 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanig sletje
Op zoek naar koppel waarvan de man zijn vrouw overdag laat gebruiken door mij ( slanke 40 jarige). Vrouw ligt bij aankomst reeds klaar (eventueel geblinddoekt//vastgebonden). Man kijkt toe, beveelt zijn vrouw of doet mee. Wie heeft een onderdanige vrouw? Regio oost vl. / VL.brabant.  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil koppel gezocht voor fantasie
Welk leuk koppel houd er van om mij onder te plassen. Dit mag samen of apart. Ik zit klaar om jullie plas te ontvangen over mijn gezicht lichaam. Ik slik wel niet maar likbof pijp je wel proper. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit. Hebben jullie interesse laat zeker wat weten. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Eventuele andere voorstellen met betrekking hierop zijn welkom.  
Beffertje 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bij welk koppel mag ik de vrouw komen klaarlikken?
Bij welk koppel mag ik de vrouw komen beffen en klaarlikken ? Of ergens outdoor of gewaagde plaats. Of zoeken een oraalslaafje voor trio Blond 1m72 73kg pik 15cm  
10 dagen
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en haat dan zelf fvolspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
12 dagen
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en volspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
  1   2   3   4   5