Zoeken naar klaar

Uw zoekactie voor klaar leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik heb een fantasie
Ik word enorm opgewonden van het stiekem aandoen van gedragen vrouwen slipjes. Welke vrouw zou het spannend vinden om regelmatig haar slipjes voor geuren en sappen te leveren aan me. Op een vooraf afgesproken plaats. En bij klik liefst regelmatig en je voorwaarden zijn bespreekbaar. Fantasie 2 is een stuk moeilijker. Maar ik zoek dit al lang. Ik wil graag eens een plassende vrouw klaar likken. En fantasie 3 is. Ik wil graag eens een behaarde vrouw likken. Welke vrouw kan 1 van deze fantasies waarmaken Leefstijl maakt niet en de afstand ook niet.  

Dames ik heb een fantasie
26 dagen
Mehm 26 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Pijpdate Brussel
Wie wil mij pijpen met klaar te komen in u mond? Enkele jonge dames voor 100€ in mijn auto, 2x maal vlug  
26 dagen
Pieter 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
johan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames lees even de adv aub
Je bent getrouwd. Hebt een druk leven. Voor de buitenwereld ben je een nette huisvrouw. Je man is altyd druk. Met zijn werk. Zijn hobby. Etc. Sex is er bijna nooit. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt als je sex hebt genieten. Paar uur lang. En pas klaar zijn maar meerdere orgasme. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. En wie weet als het klikt hebben wij uren geile sex. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette huisvrouw. Niemand komt dit te weten. Ik weet er vrouwen zijn in deze situatie. Maar meestal durven ze niet reageren. Wie is real en wie reageert. Leeftijd speelt geen voor me. Afstand ook niet. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen de fakers in hier die wel durft te reageren en serieus is  

Dames lees even de adv aub
  1   2   3   4   5   6