Zoeken naar kinky

Uw zoekactie voor kinky leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Bottom zoekt
NU vrijdag verplaats ik voor een date in de omgeving. Veel kan geil kinky en meer voor senior of senioren koppel mag. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en voor veel te vinden zonder extremen. Ben real hou niet van baarden en rokers.  
17 dagen
Goesting 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie nog of al wakker ik sta bloedggeil
Kan niet slapen van geilheid wie nog wakker of al wakker met een geil scenario. Van soft tot kinky of pervers . Cardate outdoor bij jou bij mij  
18 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
18 dagen
pijpruk 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Lekkere lul gezocht om te rukken en pijpen.
Hey daar, ik zoek voor vandaag een lekkere lul om te verwennen met hand en mond. Graag een paal van minimum 17cm, glad geschoren of getrimd. Beetje kinky kan ook. Slikken doe ik niet, maar je mag evt wel over mij spuiten. Draag zelf voor een dergelijke date een beetje kinky outfit. Voor vandaag in Brussel.  
18 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
19 dagen
Kinky 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
stief 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bondages Cum fantasies
Hoi . Ik ben een jongeman van 40 + Bi . Ik hou niet van anaal penetrante wel van anaal vibratie ! Dus geen geneuk in mijn kont ! . Voor de rest geen probleem wat bi betreft . Nu ik ben zelfs bij recon in ge schreven en ik wens een Kinky man liefst bottom 39 + of ouder die mij 1 wil leere kennen 2 tools bondage stuff heeft skils ervaring liefst en of gear 3 hij die me naar hoogte punten brengt handje , mondje toys en frustratie en me hard laat klaar komen verlossing samen ge vat cumcontroll. 4 hij die ontvangen kan na 16 uur in de week en of in het weekend . Overdag werk ik ! En voor bevoorbeeld 24 uur bondage spelletjes ook . 5 hygiënisch proper is en geen hard drugs of alcohol misbruik . Vriendelijke groe  

Bondages Cum fantasies
20 dagen
Mich 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Vanavond
Eindelijk vanavond nog eens vrij...dus bij mag ik langskomen? Leeftijd niet van belang (ouder heeft wel voorrang)...soft of kinky,maakt niet uit, wel komen wel overeen. Bij klik misschien voor regelmatig. Heb poppers voor de liefhebbers. Gelieve ook te reageren met stats...ikzelf 189cm, 47j, 80kg No fake, da's tijdsverlies... tot straks?  
Pup 33 jaar Antwerpen - Hemiksem
Onderdanige kink boy zoekt….
Hoi! Ik ben openminded gast en zoek via hier nieuwe leuke contacten, kan van chat tot dates tot mss reisgenoot? Ben kinky minded en onderdanig ingesteld, heb ben constant opzoek naar kinky grenzen, en ze mss ook verleggen, recent eerste keer Boots gedaan, en nu zoek ik mss ook contacten voor daar. Of dominantere gasten of mannen die met mij willen spelen? Veel is bespreekbaar, niet veel limits. Voor de rest vraag je maar! Wel enkel deftige reacties. Alle leeftijden welkom. Ps: ik ga vanavond en morgen avond stapje zetten, ook boots, dates zeker welkom. Geile groetjes !!  

Onderdanige kink boy zoekt….
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10