Zoeken naar kijk*

Uw zoekactie voor kijk* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dom 34 jaar Antwerpen - Lint
Cuck Deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck Deluxe
13 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
13 dagen
Voyeur 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond toekijken bij koppel
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
13 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
13 dagen
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 28 zoekt een leuke date met jullie
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
pat 60 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0474460443
volslanke oudere single man
hallo ben volslanke singel man op zoek naar trio waar veel kan en niets moet zijn er koppels die eens op zoek zijn naar afwisseling wilt u eens een extra man om vrouwtje mee te verwennen een huisvriend een man om gelegenheid s koppel mee te vormen iemand om te babbelen een luisterend oor jonge koppels die eens een oudere willen toe laten te kijken mee te doen laat wat koren via what s app please mvg mensen die nog doen geen ook voor niet foto modellen jong oude dikke dunnen als kan tot dan misschien  

volslanke oudere  single man
13 dagen
Kinky 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
*z*o*o*
Welk koppel kickt ook op *k*u*n*s*t*v*a*n*d*i*e*r*e*n*t*u*i*n oftewel AoZ? Samen filmpjes kijken en geilen?  
14 dagen
verfijnd genot 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
af en toe genieten in fijn gezelschap
Deze Gentleman zoekt af en toe een leuk stel of dame voor aangename momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, spelletjes, opdrachtjes, uitdagen, durven en doen, massage, sauna, .. de fijne dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast contact met ook vaak tijd vrij overdag om van die dingen te genieten en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij in al zijn vormen actief, passief, sturend, toeschouwer, ... Als een leuk openminded koppel of dame met zin in erotische beleving en genot wil reageren met gewone foto (als kan) ik stuur foto in antwoordje... dan kunnen we elkaar onze wensen en verlangens verduidelijken en zien hoe we elkaar kunnen helpen, aanvullen, stimuleren,... kortom het genot vergroten. Zelf respectvolle, man van de wereld, mid-vijftiger, verzorgd en niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met speelse geest en zin voor avontuur. Alle reacties krijgen ook antwoord. tot lees/hoor/voels...  
Dom 35 jaar Antwerpen - Lint
Cuck deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck deluxe
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10