Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Knappe xl fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin (trio, hotwife, cuckold,..)
Met de lente in het land scheert het libido hoge toppen hier :) Daarom op zoek naar een gelijkgestemde, goed uitziende dame van koppel met gelijkaardig libido om - mits klik - op regelmatige basis discreet en ongeremd tussen de lakens te duiken. Bij voorkeur tussen 30-50 jaar. Wie ben ik? Knappe dertiger, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief, groot geschapen.. Kennismaken? :)  

Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin (trio, hotwife, cuckold,..)
28 dagen
Vanavond 40 jaar Antwerpen - Lier
Vanavond alleen thuis wie komt er langs?
Hallo, vanavond ben ik alleen thuis. Welk koppel heeft er zin om langs te komen? ik ben een man van 40 jaar uit regio Herentals en op zoek naar een leuke avond. Ben sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot straks  
29 dagen
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Naseem 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zkt koppel voor lekker trio of dames
ben 31 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.80m groot, weeg ongeveer 80kg. Het is altijd al een fantasie geweest om eens een trio te hebben met een koppel of met een dame(mv). Om samen het vrouwke lekker lang goed te verwennen. Welk koppel of dames (voorkeur 20-60 jaar) heeft zin om dit met mij waar te maken. Elkaar lekker verwennen met tongzoenen, beffen, neuken (safe), ... Ik woon in ( regio Oostende ) (( REAGEREN MET FOTO)) , Dan zeker een antwoord terug  

Zkt koppel voor lekker trio of dames
30 dagen
Tony 40 jaar Antwerpen - Herentals
Wie vanavond?
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Herentals / Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
  1   2   3   4   5   6   7