Zoeken naar kempen

Uw zoekactie voor kempen leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bink 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht : (h)eerlijke gezelschap
Hoi, Ik, 53, top uit de Antwerpse Kempen. Ik ben geregeld alleen op hotel in Oostende. Ik verplaats met de kusttram, trein of bus. Ik word supergraag gepijpt. Wie zin om eens af te spreken? Stuur gerust een antwoordje met je gegevens. Groetjes en dankjewel!  
BiPatje 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar bidate
Wie heeft er zin kan verplaatsen heb cd en als je zin hebt ook leuk speeltje. Kan verplaatsen regio Kempen. Enkel geschoren dates en hygiëne op de eerste plaats. Heb cd voor intiem.  

Op zoek naar bidate
16 dagen
Spuiter 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gezocht : (h)eerlijke gezelschap
Hoi! Ik, 53, top, uit de Antwerpse Kempen... Ik maak vandaag een uitstap naar Antwerpen centrum. Wie ontvangt me? Of iemand zin om iets te gaan drinken, gaan wandelen,... Of ander voorstel? Dankjewel x  
Bi-Pat 43 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een Bi date
Ben op zoek en verkenning in de Bi wereld MM. Ben intiem geschoren en verwacht ik ook van de date. Sta op hygiene voor de date even opfrissen. Heb cd en glijmiddel mits niet groot geschapen en dat er klik is. Heb ook een leuk speeltje waar ik intiem van kan genieten en meerdere keren anaal kan klaar komen. Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen in de regio Kempen.  

Zoek een Bi date