Zoeken naar kantje

Uw zoekactie voor kantje leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Benjamin 35 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke hetero of bi man staat open voor regelmatige softdate?
Hey echte mannen,ikzelf ben 35 single sinds enkele maanden en heb lange tijd niets meer met men bi-kantje gedaan. Rond de tijd dat ik 20 was hadden we een vaste vrienden groep waar één man bij was die ik na een fuif zo af en toe wel eens een massaage met happy end of blowjob gaf...hij was 100% hetero maar genoot gewoon van het verwenmomentje. Heeft een paar jaar geduurd tot hij een vaste vriendin had. Nu heb ik 10j niets meer op dat vlak gedaan,en ik vond het nu ik single ben DE moment om misschien iemand te zoeken die ook zoiets ziet zitten. Gewoon bij een geil momentje,sturen en afspreken. Dus kort samengevat ik zoek aantrekkelijke man, leeftijd niet echt belangrijk,toffe man zeer belangrijk, kunnen ontvangen,...! Zie jij zoiets zitten mail gewoon,graag stats meesturen, foto's hoeft niet! Ik 35/1.89/85  
11 dagen
trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
11 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
12 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in Cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 kort na de middag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Nieuweling 30 jaar Limburg - Beringen
Ik zoek veilig maar toch dominant
Nieuweling met enkele beetje ervaring zoekt daddy die ik kan vertrouwen voor dominantie. Ik hou van onderdanig zijn. Ik kan deeptroath. Maar kantje is nog wat van de maagdelijke kant. Wie verandert dit. Alleen real deal. Geen fake Op zen minst een foto trg.  

Ik zoek veilig maar toch dominant
15 dagen
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige biman.Ik zoek via deze weg eveneens een lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay maar bi of vrouwelijk kantje trav cdtje mogen ook gerust reageren maar graag bij voorkeur iemand met weinig of geen lichaams beharing.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik kan mij deze avond en morgen overdag als avond makkelijk vrijmaken.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
15 dagen
Man&Vrouw 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Opzoek naar geile man(nen) voor seks
Ik ben opzoek naar man(nen) die graag mijn man willen neuken en mezelf ook genot willen verschaffen. We hebben geprobeerd bij koppels zoeken man, maar daar waren enkel mannen die seks wilden met mij en minder met man. Ik vind het zeer opwindend om mijn man geneukt te zien worden en meer. Anaal en vaginaal verkeer is steeds met condoom. Je kan ontvangen op zaterdagavond en bent verzorgd. Ook voorkeur voor niet rokers! Hopelijk zitten we hier goed? Indien het klikt behoord regelmatig tot de mogelijkheden. Een kinky kantje kan leuk zijn.Graag mails met een degelijke voorstelling. 1 zin en dergelijke verdwijnen uit onze mailbox.  
18 dagen
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bi top zoekt voor vanavond
49jarige man in hetero relatie maar met bi kantje. Ik zoek voor vanavond een onbehaarde sissy die graag onderdanig is. Ik wil lekker gepijpt worden en daarna wil ik je neuken. (Met CD)Leeftijd tussen 21en 35.liefst de streek rond Roeselare/Tielt. Bij reactie stuur ik foto. Ik kan ontvangen tussen 20u en 22u. Verplaatsen is geen probleem. Bij reactie stuur ik foto.  
18 dagen
bi man 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek 55+ vaste top
172 cm 74 kg onderdanig kantje Heb enge kutje die ingebeukt moet worden. Kan alleen verplaatsen Mvg  
19 dagen
Daddy 56 jaar Luik - LUIK
Zoek grootgeschapen jongeman voor saunabezoek
Je bent jong (max 30), grootgeschapen, dan mag je mij vergezellen naar een sauna in Luik. Liefst ben je onderdanig en gewillig. Foto penis (liefst in erectie) is vereist als bewijs. Een jongeman met een vrouwelijk kantje zou leuk zijn.  
  1   2   3