Zoeken naar jurgen

Uw zoekactie voor jurgen leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jurgen 46 jaar Limburg - Diepenbeek
Lekker pijpen
Ben bi .zoek een lekkere pik .ga hem lekker afzuigen  
Jurgen 61 jaar Limburg - Lommel
Ergens wacht ik naakt op jou
Deze namiddag ben ik in de regio Lommel ergens naakt in de natuur en als jij me vindt dan verwen ik je. Het is ergens aan een water in het hoge riet. Liefst een senior en intiem glad zodat ik je ballen en pik kan likken. Weet jij waar dan vraag mij naar het uur.  
Jurgen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Wil nog eens warm zaad in mijn mondje voelen spuiten .ik pijp je lekker klaar terwijl je blijft spuiten.ik slik.hoe meer zaad hoe beter  
10 dagen
jurgen 61 jaar Limburg - Neerpelt
zou nu graag senior pijpen en ballen likken
Dus alleen als je nu kan , ik ontvang je . Liefst senior, intiem glad. Je mag zwaarlijvig zijn,klein of groot voozien, allemaal prima zolang je maar intiem glad bent. Jij blijft passief en ik verwen je. Je gaat helemaal naakt en ik streel je en lik je ballen en pijp je tot je klaarkomt. dan vertrek je. Geen eindeloos mailen,geen teveel info wisselen, gewoon dat doen zonder teveel te spreken. Ik stuur geen fotos, jij mag dat(van je pik en ballen) maat moet niet.IK kan tot 15:00h .  
11 dagen
Jurgen 45 jaar Limburg - Zutendaal
Pijpen en spuiten
Wil warm zaad in mijn gezicht of mondje na een lekkere pijpbeurt  
14 dagen
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt bijkomend sletje voor woensdagochtend
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik zoek een lekker sletje voor woensdagochtend ! geen trav ofzo maar gewone vent die lekker met het ander sletje kan pijpen en tongen en rukken. geen geneuk Wie zin om lekker te geilen voor mij en met mij ik zeg wat je moet doen Real en discreet, nu woensdagochtend  
19 dagen
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst zkt bijkomend sexsletje donderdagochtend ! iemand zin
donderdagochtend ontvang ik 1 of 2 sexsletjes. ik zou er graag nog eentje bij willen. lekker elkaar tongen en pijpen en likken (eventueel nen lekkere rimmer zou tof zijn) ik ben 45 174 66 ! en ik zoek zeer discreet. Iemand onderdanig en gewillig en iemand die wil geilen samen met de sletjes ?  
20 dagen
jurgen 61 jaar Limburg - Overpelt
ga nu naar natuur locatie om pikken en ballen te likken
Lekker naakt samen en ik lat je klaarkomen, waar? reageer maar vlug en ik vertel je waar.Liefst intiem glad en volle dikke ballen.  
21 dagen
jurgen 61 jaar Limburg - Overpelt
morgen dinsdag wil ik een senior zijn ballen en pik likken
Morgennamiddag afspreken ,cardate of in natuur.Ik lik je pik en ballen tot je klaarkomt. Jij blijft passief en ik verwen je. Liefst intiem glad en grote ballen vind ik super geil.  
21 dagen
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt Tops om nerdboy te neuken op 7 mei
Dinsdag 7 mei komt mijn nerdboy (hij is er 42 175 68) en ik zal hem vastbinden. Hij ligt met zijn kontje omhoog en blinddoek om. je komt binnen en maakt je pik hard en doet condoom om (zelf meebrengen) en je neukt hem en spuit in het condoom. En vertrekt terug. Wie kan dinsdag 7 mei om 10 uur (liefst meerdere) Mijn stats zijn 48 174 66  
  1   2