Zoeken naar juiste

Uw zoekactie voor juiste leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
spuiter 57 jaar Antwerpen - Geel
lekker spuiten!
Deze lekkere pik wil graag hard spuiten! Wil jij 'm pijpen, rukken...? Bij juiste klik (jij graag slank) wederzijds! Discretie & hygiëne!!! Ontvang, verplaats.  

lekker spuiten!
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Is er nu echt niemand in Vlaanderen die een grote pik en ballen heeft?? En ze langdurig laat verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang je discreet, alle leeftijden en zeker ouder man maar GROOT geschapen 18+. Ik ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed aub. Stuur juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie hier.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Jong en geil 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil in Mechelen
Hallo! Ik ben vandaag in Mechelen en vanaf 16u volledig vrij. Wie kan me ontvangen en heeft een geil voorstel? Ik ben een sportieve versa, slank en gespierd en veel kan bij de juiste klik. Ik loop ook graag naakt rond. Leuke voorstellen met foto krijgen een antwoord. Tot straks?  

Geil in Mechelen
justme 34 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
date gezocht voor deze voormiddag
heb je zin om je eens geil en stevig te laten leegpijpen ? dan ben je hier aan het juiste adres ! ik kan ontvangen en verwen je met een zalig pijpbeurtje nat en diep tot je hard gaat spuiten in mijn keeltje welke man komt mijn mondje vullen ?  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm voor top ik ontv
Graag juiste mailadres doorgeven anders kan ik niet reageren. 52 gbbs 75 177 ben btm ben clean en gespoeld ik ontv avond of deze nacht stuur duidelijke stats  

Btm voor top ik ontv
Tom 29 jaar Antwerpen - Merksem
Wie ontvangt me of spreekt outdoor af ?regio merksem
Wie heeft er zin om mijn mondje te neuken en lekker afgezogen te worden en bij juiste geilheid neuk je me ?  
11 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5