Zoeken naar jongeman

Uw zoekactie voor jongeman leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Alex 33 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Naald in een hooiberg
Dames, Knappe jongeman die dit maar zelden doet en niet met eender wie zoekt een aangename vrouw. Hou van een relaxte sfeer waar niks moet en alles mag. Glaasje wijn drinken en zien waar de 'avond' ons brengt. Leeftijd heeft voor mij van geen belang, is maar een cijfer. Foto kan na reactie. Wel graag een vrouw met grote borsten, ik hou wel van vrouwen met wat pak aan :). Grtjs  
24 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / voetjesdate / befdate zondag 14 april
Hallo, ik ben een vriendelijke, eerlijke jongeman van 29 jaar. Je krijgt een eerlijk mailtje steeds terug eventueel met gewone foto. Ik zelf ben 1m93, slank gebouwd, verzorgd uiterlijk, intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 45 voor 1 van bovenstaande voor zondag 14 april. Heb jij interesse laat me dan iets weten? Ik kan verplaatsen, financiële vergoeding voorzien. Zie je meerdere zitten mag je ook reageren. Qua uiterlijk hou ik van zeer uiteenlopende dames. Heb je een uniek uiterlijk zal ik dit zeker kunnen appreciëren. Heb je een tongpiercing, bonuspunten!  
Sid Hard 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie kan ik helpen? (GAY)
Hey you there, Ik was tot voor kort actief rond het Gentse, maar recent ben ik verhuisd naar de kanten van Aalst, misschien wel dichter bij jou in de buurt?!😏 Ik ben een (beetje) alternatieve jongeman die graag anderen gelukkig maakt als ze bij me langskomen 😙,haha Eerder een hippie fullbush type, haar op de juiste plaatsen. Ik ben versatile en ben niet vies van speelgoed. Alles is bespreekbaar en ik ben ook niet heel kieskeurig zolang alles hygiënisch verloopt. Zelf kan ik ontvangen regio Aalst, het is een huis en er is parking in de straat en alles kan 100% discreet verlopen ik kan ook verplaatsen maar liever ontvangen. Geen kink-shaming, alles is bespreekbaar. Ik ben eigenlijk een hele lieve jongen hoor😉 I wont bite Hopelijk tot snel. ;)  

Wie kan ik helpen? (GAY)
  1   2