Zoeken naar jongeman

Uw zoekactie voor jongeman leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt koppel
Sportieve hetero jongeman, ervaring met koppels, cuckold, wifesharing. Trefwoorden; Goede neuker, mooie dikke lul, spuiter, meerdere keren, verzorgd, discreet, enkel verplaatsen.  

Zoekt koppel
Bram 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste keer met meer
Dag ondeugende koppeltjes! Ik ben een slanke, sportieve jongeman van 33 uit de regio gent (maar kan makkelijk verplaatsen). Zoals het cliché gaat: ik fantaseer er al lang van om deel te mogen nemen aan 'het spel' bij een openminded koppel. De details kunnen we samen invullen, maar ik ben héél openminded. Dat kan bijvoorbeeld gaan van kijken en bekeken worden als eerste kennismaking tot een veel actievere en intensere invulling voor fun met 3. Wie heeft zin om mij te betrekken in hun geile fantasietjes? Doe maar een voorstel of vraag maar raak! Uiterste discretie verzekerd. Tot snel?  

Eerste keer met meer
27 dagen
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
mission impossible
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
29 dagen
Sportief 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuk koppel voor fijne momenten
Dag lieve koppels, dank u wel voor dat jullie mijn advertentie willen lezen. Ik ben een jongeman van 27 jaar uit Brugge. Ik ben opzoek naar een leuk/eerlijk koppel voor leuke momenten dit weekend. Leeftijd speelt geen rol, de klik tussen ons is nog belangrijker. Respect en discreet vind ik zeer belangrijk. Zelf ben ik zeer hygiënisch en hoogopgeleid. Is er een koppel die wilt afspreken, jullie zullen niet teleurgesteld worden. Ik kan enkel verplaatsen. Het zou leuk zijn als jullie met een foto zullen reageren, na de reactie zullen jullie ook een foto van mij krijgen. Groetjes  
Jongeman 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Zin
Hey, ik ben een geile jongeman met 18x5 speelgoed ;-) Ik ben hygiënisch, respectvol en discreet. Verder ben ik openminded en intiem geschoren en kan ik meermaals spuiten ^^ Laat snel iets weten..  

Zin
  1   2   3   4   5   6   7