Zoeken naar jong

Uw zoekactie voor jong leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Semsem 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Black zoekt jong Top
ik ben bi die graag wil genuekt worden door een -40j -16 dick -188cm -90kg top die mij in de regio kan ontvangen  
10 dagen
Sletje 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genomen worden.
Hey lieve heren , welke oudere man wil en jong kontgatje lekker likken en genomen worden , ik wil uw hoertje zijn en liefst voor altijd om je lekkere zaad te voelen hoe ouder je bent hoe lekkerder voor muj en kunnen ontvangen.  
11 dagen
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zoek top of meester
wie zich laat pijpen mag mij bare nemen jong of oud 170/65/14  
biman1956 67 jaar Antwerpen - Ekeren
3,4 of 5 mei
Op bovenstaande dagen kan ik mij vrij verplaatsen. Ik ben een oude dikkere biman die onderdanig is zoals je aan de foto's kan zien. Ik hou van veel zolang het niets extreem is. Wil je me eens ontvangen om met mij te spelen stuur me dan even een berichtje aub. Niet te jong aub. Reacties met foto worden altijd beantwoord.  

3,4 of 5 mei
Tom 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Pijp date
Ik ben morgen gans de dag vrij en zoek pijpdate. Ben 40 187/85..sportief, groot geschapen en glad geschoren. Op zoek naar slanke sportieve kerel, graag jong maar mag tot 50J. Enkel XXL min 20 cm en dik, glad geschoren en clean. Beginnen met pijpen en rukken maar kan bij klik meer zijn. Enkel reageren met foto van je XXL lul en lichaam en beschrijving hoe jij date ziet. kan verplaatsen, car date of ontvangen.  

Pijp date
12 dagen
ik zoek besneden 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden moet gepijpt worden jong of oud ik ben 170/65/14  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft, geen allesneuker die de ene na de andere pik afwerkt. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
13 dagen
Jonge tv 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date gezocht vanavond
Hey, ik ben sub jong travje en zoek date voor vanavond. Veel kan  
13 dagen
Zoek voor nu 27 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Date voor nu
Iemand zin om een jong sportieve gast leeg te zuigen? En te rimmen? Antwoord met stats en foto. Enkel als je nu kunt. Cardate eventueel mogelijk  
13 dagen
Bilover 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie schuift zijn hand in mijn slip?
Ik laat me graag naakt bekijken en betasten. Heb je zin om alles eens deftig en van dichtbij te beleven, dan sta ik voor jou klaar. Sta voor veel open, ik help je graag. Jong nog bi-ontdekkend, of ouder, maakt niet uit.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10