Zoeken naar je genieten

Uw zoekactie voor je genieten leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

LisboaMilano 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke koppels willen 16 dec mee naar privé feest?
In naam van een andere leuke koppels (ts 30 en 60 jaar) en onszelf zijn we op zoek naar leuke koppeltjes om mee te komen feesten op 16 dec in Antwerpen. Sexy Clubbing voor gelijkgestemden in een zeer warme en intieme nachtclub. Gelegen onder een hotel. Ongeremd samen feesten met ongeveer 75 andere koppels en een beperkt aantal geselecteerde singles. Ongedwongen genieten, zonder taboes, in je meest sexy outfit genieten in een veilige omgeving. Op stap gaan met het vrouwtje sexy gekleed naar een nachtclub is vaak een hel. Respectloze hufters denken dat een korte rokje de uitnodiging betekent om ongevraagd de grijpen. Daarom vinden we deze private nightclub party ideaal voor ervaren koppels en ontdekkende koppels om met al de toffe (internet) contacten de eerste keer af te spreken. Een spannende en erotische manier om heel wat koppels tegelijk te ontmoeten. Real life zeg zoveel meer dan een paar foto’s en eindeloze chats via internet. Er zijn geen playrooms, maar er zijn ook geen taboes.  

Welke koppels willen 16 dec mee naar privé feest?
Just Us 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Avondje plezier...
Hey, mss ons even voorstellen ? Een gewoon koppeltje dat graag een avondje zou genieten met een ander koppeltje. We zijn V43 en M52 lentes jong en beiden heel verzorgd. Vrouwtje is bischierig en het zou fijn mochten jullie daar voor open staan. We zoeken echt deftige mensen en niks marginaals. We ontvangen thuis met een hapje en drankje om de avond te starten met een gezellige babbel. We zien dan wel wat de avond brengt en of er spanning in de lucht hangt. Het vrouwtje valt op iets oudere mannen.. Wie mogen we verwelkomen ? Groetjes, Just us  
m&m 54 jaar Limburg - Overpelt
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen
Koppel 50ers zoekt koppel bi-mannen of 2 bi-mannen om beide te verwennen. Dit alles zonder condoom om maximaal te genieten. Leeftijd tot 50 jaar en liefst meerdere keren kunnen klaarkomen en veel spuiten. Graag ook bij klik voor langere tijd. Omdat we zelf ook normaal van postuur zijn zouden we ook graag mannen hebben met een normaal postuur. Wij zijn niet rokers en zouden dit ook graag bij jullie zien of tenminste zo lang zonder kunnen als we samen zijn. Reacties met foto hebben een streepje voor.  
Baw 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Met zijn allen genieten xx
Hallo wij openminded verzorgde goed uitziende dertigers, fwb, zoeken gelijkgezinden om hete momenten te beleven. Wij kunnen al op korte termijn afspreken. Bij juiste klik ook regelmatig mogelijk. Liefst contact via WhatsApp bij interesse xx  

Met zijn allen genieten xx
Katje 35 jaar Limburg - Halen
Leuke avond vandaag
We zijn opzoek naar een leuk koppeltje om een fijne avond te beleven om de eerste stappen te zetten in dit wereldje. Samen genieten met de nodige respect. Gelieve te reageren met je foto. We kunnen verplaatsen.  

Leuke avond vandaag
Els en Steven 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Parkhotel
Wij overnachten vanavond in Waregem. Parkhotel. Wie komt af? Wij zullen in de bar zitten , Els zal een witte bloes en zwart rokje aanhebben. Slip en bhloos. Steven een rood hemd . Mail of ons en wie weet liggen we strak te genieten. Els is bi.  

Parkhotel
gisteren
D&G 42 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Last minute
Vanavond zijn we onverwacht kinderloos. Wie doet een ons een leuk voorstel. Beiden zijn we slank gebouwd, verzorgd en discreet. Zoeken een spannende avond waar niets moet maar véél kan... Reacties met foto genieten onze voorkeur. Hopelijk tot straks. O ja, geen mannen alleen.  
Toeristen 53 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Koppel voor vanavond
Vanaf 20.30 uur wensen we een koppel te ontvangen, we zijn gewone mensen, geen rokers, een glaasje teasen in sexy outfit, houden van tongzoenen, strelen, lekker met zijn viertjes, kortom samen genieten met respect en hygiene, laat gegevens achter voor snel contact, dames bellen om fake uit te sluiten, wij ontvangen!  

Koppel voor vanavond
gisteren
Wij 28 jaar Antwerpen - Dessel
Leuk koppel gezocht
Leuk jong koppel (M28 90kg 1,9m 15cm, V25 165cm D-cup) is op zoek naar een stel om samen een namiddag of avond uitgebreid te genieten van mekaar. Beide zijn we geen fitjessmodellen, dit verwachten we ook niet van jullie. De gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie stellen we erg op prijs. Wij zelf hebben nog geen ervaring met een ander koppel. De dame wil graag VV contact ontdekken. Graag willen we het ook veilig doen (met condoom). Denken jullie dat koppel te zijn,zeker een berichtje sturen met wat uitleg (liefst meer dan 1 zin) over jullie. Een foto is steeds leuk. Groetjes en misschien tot snel!  
gisteren
Wij 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke tijden gezocht
Wij zijn een koppel van V29 bi en M33 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbij jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
  1   2   3   4