Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jacques 55 jaar Noord-Brabant - Roosendaal
Koppel met onderdanige gevoelens?
Ik ben op zoek naar een onderdanige dame of koppel. Jullie zullen hierbij dus geen (sexuele) vrijheden meer hebben (binnen de afgesproken kaders), ik bepaal wat er gebeurd: vernedering, keuring, vastbinden, verplichte gedrags- of kleding regels, etc.. Echter geen echte harde SM of sadisme, geen echte pijntoestanden, wel fantasievolle lust. Mijn gedachten: ik neem volledig bezit van haar en zij geeft zich volledig over. Hij heeft een aanschouwend rol, passief, dienstbaar, toeziend zijspoor, waarbij sex met zijn echtgenote alleen mag na instemming van mij. Keuring, (verbale) vernedering, klaarkomen in haar is voorbehouden aan mij. Hij moet mijn pik klaarmaken en in haar leiden, of in andere kamer luisteren/kijken. Elke variatie, fantasie of behoefte is bespreekbaar. Het draait voor mij om een vast contact, om lust, sexuele vernedering, onderdanigheid, gebruiken als lustobject of gebruiksvoorwerp, en gedwongen sexuele handelingen. Goede hygiëne en vooral ongekende fantasie.  
gisteren
Henk 55 jaar Noord-Brabant - Breda
Zoek vaste cuckold relatie met een stel
Ik zoek een vaste cuckold relatie voor lange termijn met een keurig, classy stel (leeftijd niet van belang / beginners prima). Hoe ik het voor me zie? We beginnen met een uitgebreide keuring van de dame. De cuck biedt haar aan in woord en daad. De cuck heeft geen zeggenschap meer over zijn vrouw en mag alleen toekijken, assisteren of luisteren in een andere kamer, hoe ik haar verwen/gebruik of op verzoek deelnemen aan het verwennen van zijn vrouw. Haar kutje aanbieden, openhouden, drank verzorgden, kutje schoonlikken, enz, enz.. Wij kunnen dit in goed overleg vorm geven. Een spannende tijd, waarin we steeds verder groeien en met zijn drietjes ieder op zijn manier zijn plezier/genot krijgt. Ik hou van een verzorgde dame met enig niveau en dit geldt natuurlijk ook voor de cuck. Alles gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ik ben een zakenman, hoog niveau, zeer goed verzorgd.  
slaaf d. 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
slaaf in aanbieding
onderdanige man uit Aalst zoekt duurzaam contact als slaaf bij Meester, Meesteres of dominant koppel. Heb weinig ervaring zodat ik nog volledig africhtbaar ben en naar strenge hand kan gezet worden. Ben slank, m68, 64kg, bruin haar en ogen, gbbs. Geen harde pijntoestanden, wel volledige mentale en fysieke overgave, vernedering, bondage, gebruik voor lust.... Ben single, eerlijk en trouw aan afspraken. Wens is uiteindelijk om vaste volwaardige slaaf te worden bij Meester, Meesteres of dominant koppel.  

slaaf in aanbieding
Kinky slaaf 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky slaaf (24) zoekt Meester(es), koppel of groep
Hallo. Ik ben 24/190/79/15/man, bi, goodlooking, zeer kinky en tikkeltje pervers ingesteld. Heb al wat ervaring in de BDSM-wereld, maar nu zoekende naar een volgende (extremer) avontuur: ik zoek een Meester(es), koppel of groep, dat me wil inzetten als gewillig sletje en gebruiksobject, met volgende mogelijkheden: anale training, fisting, plas, facefuck en throatfuck, blowbang, gangbang, genadeloos gebruik, travestie, (buiten)opdrachten, bondage, uitlenen, gebruik in groep etc. De mogelijkheden zijn heel ruim, de taboes zijn beperkt. Ik kan verplaatsen en geregeld ontvangen. Ik heb heel veel zin in dit volgende avontuur, waarbij ik steeds mijn grenzen wil gaan verleggen. Graag reacties met meer dan 1 zin, met duidelijke voorstelling en duidelijke verlangens en eisen. Ben niet in voor té uitgebreid gemail. Hopelijk tot snel!  
Nylonmaster 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo 0487344025
Nylonsubs
Zoek echte nylonsubjes voor spel, exhibe, dogging, gebruik, enz.....Dresscode nylons, stay ups, pantys, heels, boots..... Beschikbaar en inzetbaar. Cuckold koppels welkom. Momenteel niet voor single m  

Nylonsubs
Danny 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sadist zoekt masochiste.
Sadist met verzorgend kantje zoekt masochistische speelpartner. ik zoek GEEN domina.. Ik zoek een ( vaste ) speelpartner, niet inwonend bij mij. die een dosis pijn weet te appreciëren, die geen penetratie eist, ik gebruik liever dildo's, opblaasbare buttplugs, ook vaginaal heb ik speeltjes die opblaasbaar zijn. Ik geef lavementen, vaginaal en rectaal. Hygiene is voor mij van groot belang. Ik verzorg tegelijkertijd ook heel graag mijn "slachtoffer". Ik kook voor haar, als ze hier is, ik masseer als de beste en behandel haar buiten het spel met veel respect. Ik besef dat er verschil is tussen het spelen en de werkelijke wereld. Ik overschrijdt de op voorhand afgesproken grenzen niet. Er moet een stopwoord zijn. Als ik stop hoor... Dan stop ik direct en praten we erover. Gevoelens zijn van groot belang, in de eerste plaats mijn speelpartner, dan pas ik.  

Sadist zoekt masochiste.
guy 55 jaar Antwerpen - Schoten
ik wil je rimmen en pijpen gebruik me als je slet
ik bi man 50+ wil je slet zijn gebruik mij. ik rim en pijp en je mag mij volduwen. ik kan niet ontvangen verplaats mij in de omgeving van schoten  
Lord 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Wie leent zijn leiband slet uit ?
Foto's als voorbeeld: Ik zoek een kerel die zijn slet aan de leiband aan mij aanbied en uitleent. Je leid haar aan de halsband naar mij en laat haar vervolgens door mij aan de halsband gebruiken. Je geeft de leiband in mijn handen en ze is voor een half uur mijn slet. Jij kijkt toe. Of je zet haar in het bos vast aan een boom en ik kom naderbij om haar te gebruiken. Ik naai haar langs achter, spuit over haar heen, en lever haar aan de leiband gebruik en ondergespoten weer af aan je. Leeftijd van 18 tot 70 jaar. Ook volslank! Wie ?  

Wie leent zijn leiband slet uit ?
BEGINNER 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
M/V of koppel gzocht die..
Mijn droom waar maken. Wens afgericht, opgeleid te worden tot gebruiksslet of TV slavin naar jullie wensen. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper 52j 172 78  
BUTLER 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Butler speeltijd cfnm
voor enthousiaste dame of vriendinnen butler at your service! Speels en zeer discreet! Uiterst verzorgd, handig in gebruik. Ruime ervaring als butler bij enthousiaste dames of meisjes. Geen intiem natuurlijk, wel erg breeddenkend... en sterk in opdienen, koken, laten zien en ook CFNM kan natuurlijk! Weinig schroom en voldoende breeddenkend. Wil je eens een privé butler voor enkele uurtjes of organiseer jij een koffiemiddag of lunch dan verzorg ik graag de bediening. Kennismaking, keuring of intake-gesprek kan natuurlijk steeds op een neutrale plaats. Voor meer informatie stuurt u gewoon een mailtje!  

Butler speeltijd cfnm
  1   2   3   4   5