Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
KinkyKong 40 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Zoek gebruiksklare lustslet nu
Verzorgde, kinkyminded kerel is onderweg naar huis en zoekt regio Meise, Zemst, Londerzeel, Asse een geile meid die puur voor de lust en het genot even stevig wil genomen worden. Wie ligt klaar en wil een mooie dikke pik?  
Stijn 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Internet slavin gezocht
Welke dame heeft onderdanige gevoelens en durft daar niet mee naar buiten komen? Je wilt gedomineert worden maar durft niet afspreken? Ik wil jullie helpen met je als persoonlijke internet slaaf te zijn. Wat houd dat in? Ik geef je opdrachtjes via mail of whatsapp. Jij voert ze correct uit en stuurt foto bewijs als ik je daarom vraag. Foto's blijven voor privee gebruik. Alles word opvoorhand besproken dus wat je wilt en niet wilt. We spreken enkel af als jij daar mee akkoord gaat maar is geen verplichting. Eventueel eerst op een neutrale plaats. Leeftijd en uiterlijk geen belang.  
sl.50j 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geen echte pijn, wél seksueel/perv. gebruik en vernedering
Ik sta open om Uw wensen, eisen te ondergaan. Op Uw aangeven handelingen moeten uitvoeren of toelaten bij mij / door U aangewezen persoon. Ik zal zo goed mogelijk Uw opdrachten uitvoeren ter uwer bevrediging, ik kan moeilijk ontvangen maar wel verplaatsen, eventueel ook buiten date, maar liever sauna/club,privé. Ook mogelijk U dienen met meerderen, alle voorstellen welkom en ik beantwoord uw vragen zo spoedig mogelijk.  
Chris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
koppels/individuen gezocht voor project fotografie
Ik ben een laatste jaarstudent fotografie aan het Kask in Gent. In het kader van een fotografieproject ben ik op zoek naar personen die bereid zijn de beleving van hun erotische fantasieën te laten fotograferen. Het kan gaan over koppels of individuele personen die willen poseren of seks hebben/masturberen eventueel met behulp van attributen zoals latex, opblaaspoppen, speeltjes... Ik ben niet op zoek naar professionele modellen, ook personen die niet echt meer jeugdig zijn of niet over de ideale maten beschikken, komen dus zeker in aanmerking. Jouw anonimiteit en die van jouw eventuele partner kunnen uiteraard gegarandeerd worden door het camerastandpunt, het gebruik van pruiken etc. Discretie verzekerd. Graag een berichtje indien je bereid bent om mee te werken aan dit project, samen met een partner of individueel. Heb reeds ervaring met dit soort fotografie dus geen onwennigheid van mijn kant. Heb je nog vragen, dan wil ik die zeker beantwoorden.  
Aaron 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt fuckbuddy
Hey ik ben een 21 jarige sportieve student die er vrij goed uitziet (al zeg ik het zelf) en zoek onderdanige sletjes/meisjes rond de regio antwerpen/oost-vlaanderen. ik gebruik jou op een dominante maar vrouwvriendelijke manier. Dat wil zeggen : geen face slapping e.d , wel spankings, handen vastbinden, deepthroat en natuurlijk neuk ik je zo veel en hard mogelijk. Ik heb een auto dus als het wat verder is kan ik zekr tt dr komen Ik ben natuurlijk discreet en vraag hetzelfde daar voor terug. Spreekt je dit aan reageer dan met een foto van jezelf met eventueel een tekst bij. Bij interesse stuur ik een mailtje terug met een foto vn mijzelf. Miss tt snel xx  

Student zoekt fuckbuddy
Zaadslaaf 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
IN DE AANBIEDING
Onverzadigbare zaadverslaafde hoer wordt aangeboden aan Meester , Meesteres , alle gegadigden voor ALLE gebruik en misbruik. No limits. Use me .  
Philip 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek perverse slavin
Perverse meester zoekt onderdanige slavin, leeftijd en uiterlijk onbelangrijk, voor pervers gebruik met nadruk op lust (geen pijn). Trefwoorden zijn: zaad, plas, fist, anaal, zich laten aanbieden in sexcinema of gangbang, afspreken met andere perverse stellen, ... Ik heb weinig taboes maar steeds met nadruk op lust en dirty. Kan niet ontvangen, afspreken kan in regio Antwerpen of Brussel.  
jongeman 23 jaar Vlaams-Brabant - Asse
onderdanige M/V/Stel gezocht
Enkele voorwaarden. je moet kunnen ontvangen ( liefst in de regio rond brussel asse halle) je bent onderdanig en houd van bondage enzo. Ik zoek iemand die me ontvangt, vanaf 14u in de week. Jij hebt geen schrik om blinddoek aan te doen en hebt geschikte kamer om met je te spelen. speeltjes, zweepjes, gebruik,... is dit iets voor jou? alle seksueel contact safe! voor mannen, foto meesturen aub! geen fakers of mensen die toch niet durven  
Magister 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geschikte (buiten) locaties voor gebruik/gangbang slavin gezocht.
Eigenaar van slavin 27 jaar is op zoek naar geschikte locaties waar gebruik/gangbang van mijn slavin onverstoord kan plaatsvinden. Gebruik van mijn slavin is gericht op lust. Gebruik door meerdere mannen, gangbang. Zowel binnen als buiten, soms vastgezet met boeien en kettingen. Bezit u een boot, bos, tuin, schuur, (leegstaand) gebouw, magazijn of andere geschikte ruimte? Stuur dan een mailtje. In ruil mag u meespelen/toeschouwen. Bij voorkeur in de buurt van Sint-Niklaas, maar reageer ook indien het wat verder weg is. Geen voorstel daghotel, sexcinema en dergelijke. Serieuze voorstellen welkom.   

Geschikte (buiten) locaties voor gebruik/gangbang slavin gezocht.
Patiënte 56 jaar Antwerpen - Berchem
Dokter voor onderzoek van mevrouw.
Welke dokter wil mevrouw onderzoeken en samen met mij haar verder verwennen en safe neuken op de onderzoeksstafel met haar benen in de steunen. Haar man wil alles wel filmen. Film is voor privé gebruik. Zij is zeer slank en verzorgd. Graag eerlijke reacties.  
  1   2   3   4   5