Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
dirk 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrijdagvoormiddag 05/05
vrouwtje van 35j 1m75 en normaal gebouwd wil zich uurtje stevig taboeloos laten nemen op hotel. Alles kan indien klikt. Voor eerste x misschien plas? Man doet mee en maakt opnames voor privé-gebruik. Liefst geen allesneukers, grootgeschapen is voordeel, leeftijd/uiterlijk nt van belang, uithouding des te meer. Graag reactie met foto (mag onherkenbaar) en contactgegevens Fakers gelieve zich te onthouden  
22 dagen
Karel 42 jaar Limburg - Lummen
trio met Filipijnse vrouw
We zoeken een leuke normaal gebouwde man tussen 25-45jaar. liefst groot geschapen en zeer potent. die het vrouwtje kan verwennen samen met de huisvriend. Foto en film voor privé gebruik. Vrouwtje is Filipijnse midden 40 en normaal gebouwd. Hygiëne vinden we zeer belangrijk samen met respect. Licht bi is pluspunt omdat we graag dubbel penetratie willen doen bij haar. Heb jij interesse en kan je door de dag op weekdagen tussen 13u-16u30 vrijmaken dan horen we dat graag. Liefst foto van lichaam en speeltje.  
cuckold koppel 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
zkn dominante bull
Wie zijn wij. Wij zijn n, een 34-jarige aantrekkelijke en stijlvolle vrouw. Groot, aantrekkelijk en een zeer onschuldig uiterlijk. Vanbinnen schuilt echter een zeer geil sletje verlangend om stevig gebruikt te worden. Hij is een 38-jarige man die erop kickt om zijn vrouw te zien gebruikt worden. We zoeken een dominante bull. Dit wil zeggen iemand die liefst dominant is maar vooral ook een bull. Iemand die weet wat cuckolding inhoudt en zelf ook echt kickt op het gebruik van haar en het vernederen van hem. Je bent bij voorkeur tussen de 25 en 45. Je hebt stijl en klasse. Als bull vind je het niet erg om je paal in de mond van de cuck te duwen als voorbereiding op het nemen van zijn vrouw. Je hoeft echter niet bi te zijn of per se verder te willen gaan dan dit. Reageren doe je best via een leuke mail bij voorkeur met foto. Hopelijk kunnen we snel kennismaken via mail en later in real life. We hebben een voorkeur voor mannen die zich overdag af en toe kunnen vrijmaken. Let's meet!  

zkn dominante bull