Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

erobirds 46 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wifesharing tijdens paasverlof
Gelegenheidskoppel, man 47 en vrouw +50, is op zoek naar man(nen) om haar eens uitgebreid te verwennen. Zij is een ontzettend mooie grote milf, ze geniet enorm van goedgevormde pikken en lange likbeurten. Alles safe. Ikzelf (man) zal aanwezig zijn en mogelijk ook meedoen. Graag een mailtje waarin je je duidelijk beschrijft, wie je bent en waarmee je haar kan plezieren, ook beeldjes natuurlijk. Je hebt een groot uithoudingsvermogen, je kan meermaals presteren en hebt er geen probleem mee dat er een andere man mee doet en er beeldjes voor ons (privégebruik) gemaakt worden. De date zal in vlaams brabant of in de kempen doorgaan tijdens de tweede week van het paasverlof, op een weekdag tijdens de daguren. Tips voor een goede privé sauna in die regio zijn ook welkom.  
hooibergspeld 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
donderdag 22 maart
zeer knappe dame (29j) van stel wordt aangeboden komende donderdag aan degene met meest opmerkelijke voorstel. Het mag eens iets speciaal zijn, dikste geschapen, oudste, kinky of ruw of.... laat ideetjes maar komen. Enkel reageren indien je ook effectief vrij bent die datum. Opnames voor privé-gebruik.  
25 dagen
wij2 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
bottom voor koppel
Wij zijn een koppel jonge 50ers uit het waasland en zijn via deze weg op zoek naar die ene bi bottom man ons samen ons sexleven een nieuwe invulling te geven,waar veel ruimte is voor strelen,kussen,oraal en waar gij u ook laat (safe)neuken door man.Worden ook foto's genomen voor privégebruik. Wa zoeken wij concreet,een vlaamse blanke, liefst slanke niet rokende,noch baard of snor,noch overmatige tattoo's intiem geschoren vrije biman ts 40-55j die zich bij voorkeur op zaterdag(avond) kan vrijmaken om af te spreken. Wij verwachten een uitgebreide mail met aangezichtfoto anders prullebak. Dus rukkers,fotoverzamelaars,of gn echte bimannen gelieve deze adv.over te slaan.