Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ann en gie 32 jaar Antwerpen - Kasterlee
koppel zoekt (bi)man voor trio
Mijn vriendin , volslank 34 j, zou eenonder handen genomen willen worden door twee mannen. Gezien ik zelf bischierig ben wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om hiervoor een biman te zoeken, om hier en daar een verloren handje aan elkaars lul ook mogelijk te maken.(of bv beetje pijpen..geen extremen) De voorkeur gaat uit naar een jong iemand, of zelfs iemand met weinig ervaring.. mail met stats, foto is pluspunt, of van waar je bent. De date is ofwel in Ekeren, of in motel te schilde of Kasterlee. Je moet je vrij kunnen maken door de week, op een voormiddag.  

koppel zoekt (bi)man voor trio
10 dagen
Koppel 45 jaar Limburg - Genk
Bedankje op reactie advertentie
Nou nou onze "blote piemel" advertentie heeft wat los gemaakt. 99,9% van de vele reacties zijn van leuk tot geweldig. Deze mensen willen we hartelijk danken. We waren voornemens iedereen antwoord te geven maar dat is ECHT onmogelijk zoveel zijn er. Heren en stellen bedankt. Sommige, die 0,1%, zijn echt lachwekkend, dat zijn precies de blote piemel mannen die we bedoelen. Denken jullie werkelijk dat je zo een date gaat vinden met dit soort taalgebruik? Zielig.  
triokoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Koppel 47 zkt lief man voor zaterdag
Hallo Koppel van 47 jaar zoekt een sportieve huisvriend van 35-max45 jaar voor zaterdag . Ze heeft rondingen waar het moet en doet het zeer graag met 2 mannen. Ben jij sportief, lief, beleefd, attent, zacht, romantiek? Maak je graag foto's (voor privé gebruik)? Laat het ons weten, want wij ook!!! Intiem met conddom Graag mail met beetje uitleg van je fantasieën en een normaal foto. Geen pijn, vuil toestanden. Maar voor de rest: heel veel kan, zolang afspraken nageleven worden. Geen foto, mail van 1 zin, ouder dan 45, overgewicht, onbeleefd: prullenbak Groetjes  

Koppel 47 zkt lief man voor zaterdag