Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckold 45 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Zoeken aangename man
Hallo, koppel van midden veertig zoeken aangename man. Ontmoeten elkaar eerst in een café en de vrouw draagt geen bh. Het is de bedoeling om mijn vrouwtje te verleiden en in de auto of ergens anders te belanden. Ik kijk toe en film dit voor privé gebruik. Wij zijn beiden intiem netjes kaal geschoren en verwachten dit ook van u. Dus: we zoeken een geduldige man tussen de 30 en de 50j die mijn vrouwtje weet te verleiden.  
16 dagen
lekkerkpl 42 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
zeer jong huisvriend(en)
kpl v38 d cup, getrimd m42 bi curieus zkt een zeer jonge huisvriend ts 18 en 23j... zij houdt van jonge kerels die lang en hard kunnen doorgaan. Wij willen op zeer regelmatige basis afspreken. Je moet ook te vinden zijn voor foto en film voor eigen gebruik. Denk jij onze nieuwe jonge huisvriend te worden? Stuur ons dan snel een mailtje met duidelijke foto... Foto's waar geen gezicht op staat, gaan onmiddellijk de vuilbak in!!! Hopelijk tot snel xxx  
Tim en Charlotte 33 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
18 Maart - Normale man gezocht
Hallo niet fakers! Wij zijn voor 18 maart op zoek naar een man (18-50) die de vrouw (31) wilt verwennen. De man (33) doet niet mee maar neemt wel foto's voor prive gebruik. Wij zoeken een gezonde normale man, slank gebouwd, weinig lichaamsbeharing, mooi geschapen en intiem geschoren. Geen baard of snor. Een man die ons kan overtuigen met een goede mail met bijhorende foto's. Al dan niet herkenbaar maar graag wel fototje van de erectie! Let op! De man die we zoeken moet bi zijn of niet vies een mannelijke hand. De man des huizes zal de gastheer namelijk manueel voorbereiden alvorens de slaapkamer te betreden waar de vrouw op handen en knieën zal wachten!!!  

18 Maart - Normale man gezocht