Zoeken naar hou

Uw zoekactie voor hou leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
30 dagen
Eva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Rijke prins/hengst gezocht. ;-) .
heey lieve geile (vrijgevige hihi ) mannen. Ik zoek een spannende date, met dat mooie extraatje . 🤑 Ben je iemand die kikt op volle billen, voeten, betrapt worden of gewoon een gluurder, doggy... Iemand die liever niet praat en gewoon doet, Niet te veel blablabla. Ik ben een jonge single vrouw, zuiderse afkomst, open minded, en best wel aantrekkelijk. Een hoog libido en hou van de spanning. Te pleasen en beloond te worden . Ik zoek geen lange dates. Maar vooral leuke, spontane dates. Een klik is dus wel belangrijk, zeker als er meerdere dates zou komen. Veel is bespreekbaar. Als er intiem is, is dit wel veilig! Discretie en hygiëne is geboden&gevraagd ! Als je nog vragen hebt, stuur je maar een berichtje. Fotos kunnen uitgewisseld worden. Je mag altijd een voorstel doen, nee heb je , ja kan je krijgen . Toch? ;-) xx  
30 dagen
johan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
ben jij een amateurtje met zin?
Ben een lieve, verzorgde man die er af en toe nood aan heeft om eventjes te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace. Ben jij een echte amateurdame die het best spannend vindt om eens met een wildvreemde in bed te duiken. Wil je graag het nuttige(tweehonderd vijftig euro)aan het aangename koppelen, en hou jij ook van spontane, passievolle seks op een respectvolle manier, contacteer me dan snel en wie weet delen wij binnenkort een geheimpje  
30 dagen
Daddy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw wil daddy verwennen? Geen intiem vereist
Wil daten met een jonge vrouw die houdt van erotiek en er geen probleem mee heeft om een 'oudere' man te verwennen. Voor mij is intiem en lang neuken niet (meer) het belangrijkste, maar hou wel van uitdagen, strelen, knuffel, oraal,... Vraag mij af of er een jonge dame of studente is die mij als daddy wil verwennen. Mag ook een beetje kinky zijn, onder de vorm van een rollenspel. Mooie vergoeding voor een mooi voorstel. Interesse? Stuur met je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone foto. Vermeld ook de vergoeding waar je aan denkt, en zoals al aangegeven heb ik wel wat over voor een leuke date. Intiem hoeft niet, of is zeker niet het belangrijkste, maar mag wel... alle voorstellen welkom.  
31 dagen
IKarel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante dame
Dames ik ben op zoek naar de ware en ook de enige die graag dominant en slank is, en de touwtjes letterlijk en figuurlijk in de handen heeft. Ik ben hoger opgeleid,goedogend sociaal,empathisch en heel royaal. Ik ben 1m90,sportief en vooral heel verzorgd en hygiënisch. Ik ben woonachtig in Afsnee. Ben een eeuwige optimist en hou v h speelse . Lachen is gezond,en ja ik lach graag. Mooie financiële vergoeding vind ik logisch en normaal.  
31 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / voetjesdate / befdate
Hallo, ik ben een vriendelijke, eerlijke jongeman van 29 jaar. Je krijgt een eerlijk mailtje steeds terug eventueel met gewone foto. Ik zelf ben 1m93, slank gebouwd, verzorgd uiterlijk, intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 45 voor 1 van bovenstaande voor vanavond. Heb jij interesse laat me dan iets weten? Ik kan verplaatsen, financiële vergoeding voorzien. Zie je meerdere zitten mag je ook reageren. Qua uiterlijk hou ik van zeer uiteenlopende dames. Heb je een uniek uiterlijk zal ik dit zeker kunnen appreciëren. Heb je een tongpiercing, bonuspunten!  
31 dagen
Jonas 53 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meerwaarde !Handjob.
Dag dames, Ik ben op zoek naar een slanke type tussen 18 j en 40j. Zelf ben ik groot,slank,en heel verzorgd. Verder ben ik heel openhartig,charmant en heel betrouwbaar. Ik hou enorm v discretie en hygiëne. Ik ben enkel op zoek naar een goeie handjob. Met plezier geef ik een goeie financiële vergoeding,en zie het ook op langere termijn,2X per maand. Tot binnenkort.  
31 dagen
mr X 44 jaar Limburg - Tongeren
Leuk extraatje voor kinky - decadente dame!
Hou jij net als ik van lust, spanning en geile seks met een kinky of decadent kantje? Een paar voorbeelden; een fles champagne waarvan de inhoud van jouw borsten of van tussen jouw billen gelikt wordt. Of de prikkelende opwinding van mijn tong of vinger aan jouw kontje. Of verras jij mij met een golden shower van je? Ik ben benieuwd naar je reactie! €400 voor een leuke date met jou!  
  1   2   3   4   5   6