Zoeken naar hou

Uw zoekactie voor hou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pig 30 jaar Antwerpen - Mechelen
Zo meteen 17u00
Waar mag deze dikke cum en piss slet zich aanbieden? Ik kik erop om als slet gebruikt te worden. Ik hou er van om geile gaatjes te likken en warm zaad te slikken  
seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geile pijper
Wie heeft er volle ballen die moeten geledigt worden ? Wel ik stel me graag kanidaat om deze taak op mij te nemen. Ik kus en tong graag en ben er zeker niet vies voor om een paal tussen mijn lippen te nemen! Klaarkomen kan waar je maar wil. Ik hou van eigen inbreng doe dus gerust een voorstel. Ik kan niet ontvangen kan me wel in de regio verplaatsen.  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
wie
wil en kan me ontvangen om mijn dildo te vervangen door zijn pik pijp graag lang word graag geneukt in verschillende standjes en hou van klaarkomende pik in gezicht en mond hier geen faker zeer discreet hygienish en respectvol deze dingen zijn dus geboden en verlang ik ook liefst niet te ver ik snak naar een heerlijke pik  

wie
Sissy nina 24 jaar Antwerpen - Lier
Sissy nina
Slanke sissy 190/70 op zoek naar iemand die ik mag verwennen. Daddy, meester, meesteres, zusje etc. Ik hou van lingerie en heels, chastity en toys. Wie kan mij ontvangen en maakt mij een echt sletje?  

Sissy nina
pijpslet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
dominante man gezocht
Hey ik ben jonge knappe, slanke en sportief gebouwde jongen. 1m79 66kg onbehaard GBBS Ik zoek een een oudere dominante man die graag zijn penis in mijn mond en gezicht duwt. Dit voor regelmatig en in alle discretie. Je moet kunnen ontvangen. ik verlang vooral naar een grote penis en hou van extreem gespierde mannen Vertel wat over je zelf, welke regio en eventueel foto  
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek en jij?
Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
biman1956 67 jaar Antwerpen - Ekeren
3,4 of 5 mei
Op bovenstaande dagen kan ik mij vrij verplaatsen. Ik ben een oude dikkere biman die onderdanig is zoals je aan de foto's kan zien. Ik hou van veel zolang het niets extreem is. Wil je me eens ontvangen om met mij te spelen stuur me dan even een berichtje aub. Niet te jong aub. Reacties met foto worden altijd beantwoord.  

3,4 of 5 mei
Nemesis 27 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zuigen en slikke
Wie regio Ieper kan ontvangen en wil nu heetlijk verwend worden? Ben jonge gast 27,168,81. Hou van sloppy deepthroatnen slik glink AL jou sapjes. Meer is ook mogelijk. Ben onderdanig en bottom.  
BI MAN 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Nette bi zkt date
Hallo, nette bi man zkt date, stats 180cm 96kg 16cm geschoren materiaal. Hou van wederzijds likken naakt zijn pijpen enz. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ouderen mogen ook reageren. Ben zekers geen fake Kan niet ontvangen....  

Nette bi zkt date
Pijpgrage bottom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Pijpgrage bottom zoekt lekkere lul
Slanke onderdanige pijpgrage bottom zoekt potente paal die zich wil uitleven. Ik hou van zaad over mijn gezicht of lichaam en van een lekkere lul. Dus als je langs komt voel ik eens aan je broek, als dat meevalt voel ik eens in je broek en verwen ik je met mijn handen en mond tot je het niet meer kan houden. Als je mij wil neuken, kan dat eventueel ook. Ikzelf blijf passief. Ik zoek voor morgen (donderdag 25/04 in de loop van de namiddag, vanaf een uur of 10 tot 16u ongeveer). Ikzelf ben 40, 181cm, 72 kg, slank en weinig behaard. Sowieso ontvangen en eventueel verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10