Zoeken naar hoe liever

Uw zoekactie voor hoe liever leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ondeugend koppel 60 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zaterdag 8 juni
Wij zijn een slank koppel en zoeken ook een slank tot normaal gebouwd koppel die ons kan ontvangen regio Aalter. En dit morgen 8 juni rond 14 uur. We verkiezen liever eerst een toffe babbel bij een drankje boven direct het bed in te duiken. Enkel reacties met foto worden beantwoord en dan krijg je ook een foto van ons terug. Verder afspreken gebeurd via whatsapp  
17 dagen
A enT 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel zoekt...
Lieve, eerlijke en geile koppels. Wie zich aangesproken voelt,lees maar gerust verder😉 Wij zijn zoekend achter een vriendschap met een vleugje ondeugendheid,elkaars triggers ...misschien naar de top🤭 Als we een klik hebben zijn we er voor lange tijd en niet voor even. Vr,45 j bi en m,48j, hetero. Door veel fake, liever vr-vr.videochat, gn mannen alleen. Wie ons verder wil leren kennen en ontdekken, aarzel dan niet🙂 Geile groetjes van A enT.  
24 dagen
Welgekomen 62 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Vriendschap met vier, intiem met drie
Man van koppel zou graag koppel willen vinden voor vriendschap met vier en intiem met drie, dit met medeweten van mijn partner. Indien man een beetje bi gevoelens heeft dan is dat mooi meegenomen en wordt zeker beantwoordt. Graag mensen met een slank tot normaal lichaam, rokers toch liever niet, goede hygiëne en respect voor elkaar is dan wel noodzakelijk. Graag reageren met een mooie beschrijving en wat jullie wensen zijn, veel is bespreekbaar, wij kunnen zowel verplaatsen als ontvangen en overnachten is mogelijk. Wij wonen op een rustige locatie in Maldegem en elke reactie wordt beantwoord.