Zoeken naar hetero

Uw zoekactie voor hetero leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Welke slanke man (tussen 18 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - St. Truiden - Diest  
Younghetero20 20 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Hetero 20 zoekt man +40 cardate
Ben geil en heb zin om te spuiten. Zoek ervaren gay man +40 met liefst camionette om me vanachter af te zuigen / trekken.  
Hetero 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nachtelijk verzetje
Welke man komt langs en heeft zin in nachtelijk verzetje?  

Nachtelijk verzetje
Thomas 57 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Gehuwd zonder ervaring zoekt sexvriend
Ik ben een verzorgde, normaal gebouwde man met bi-fantasieën, zonder ervaring. Ik hou van rukken en porno en ik zou graag een sexbuddy vinden. Het plan is om te daten via videochat om onszelf te tonen en uit te vissen of het klikt; geile praat en kijken. Als het klikt, kunnen we overgaan op een real life date voor soft. Bedoeling is om iemand te vinden en wat beter te leren kennen. Geen eindeloos gemail en zeker geen fakers. Geen roker of zwaarlijvig, geen homo, maar liefst iemand die in heterorelatie zit, zoals ikzelf. 100% discretie en geheim.  
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Eerste soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul.  
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik ontvang
Ik kan ontvangen als u verwenning wenst. Bi, hetero welkom uiteraard  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bi top zoekt voor vanavond
49jarige man in hetero relatie maar met bi kantje. Ik zoek voor vanavond een onbehaarde sissy die graag onderdanig is. Ik wil lekker gepijpt worden en daarna wil ik je neuken. (Met CD)Leeftijd tussen 21en 35.liefst de streek rond Roeselare/Tielt. Bij reactie stuur ik foto. Ik kan ontvangen tussen 20u en 22u. Verplaatsen is geen probleem. Bij reactie stuur ik foto.  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin in een lekkere softdate met een andere of meerdere mannen.Versta onder softdate:strelen,pijpen(wederzijds kan ook),vingeren,rimmen,gewoon alles op een rustige en ongedwongen manier.Discretie en hygiëne vanzelfsprekend.Ik kan me vandaag vrijmaken vanaf nu tot 16u30.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.  

Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Toontje 51 jaar Limburg - Genk
Lieve man
Ben hetero lief. En zoek iemand die min wilt. Aftrekken , verplaats aleen  

Lieve  man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10