Zoeken naar heet voor

Uw zoekactie voor heet voor leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Lars 48 jaar Antwerpen - Edegem
Even niets moeten, maar veel mogen
We leven in een vluchtige maatschappij en rennen van afspraak naar afspraak, hebben een sociaal netwerk te onderhouden en er moet natuurlijk ook gesport worden. De tijd van echt even tijd voor elkaar en echt even genieten van en in het moment wordt steeds schaarser. En juist dat is dit veeleisende leven waarin er zoveel moet zo belangrijk. Daarom zoek ik via dit voor mij nieuwe platform een leuke, sexy vrouw die ook op zoek is naar een date waarbij juist niets moet maar veel kan. Het enige dat ‘moet’ is oprecht genieten van elkaars gezelschap, aandacht en aanraking. Wie wil samen met een goed verzorgde slanke man echt even genieten om daarna weer de ratrace die het leven heet in te stappen. Maar dan wel volledig ontspannen, met een grote glimlach en een zakcentje? Discretie is gevraagd en geboden. Date dient plaats te vinden op reguliere weekdag.  
Jonas 47 jaar Limburg - Lummen
gezocht : dame, open minded en geil
Dag dames. Jonas hier. Sportieve veertiger uit Limburg. Ik zoek een open minded dame die niet bang is om onbeschroomd en lekker geil te genieten. Lust en genot staan centraal. Kernwoorden = heet, geil, sletterig en stomend. Verwennen en verwend worden. Alles verloopt veilig, respectvol en in alle discretie. Trio mmv kan ook (indien gewenst). Indien dit bericht je aanspreekt, graag een mailtje aub. Stel jezelf even kort voor en geef even aan hoe jij de date graag ziet verlopen en welke wensen/verlangens je zelf hebt. Bij voorkeur dames uit de regio. Ik kijk uit naar jullie reacties. Grt. Jonas  
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Black magic ben ik
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.vraag me niet naar mijn maten denk liever aan het vullen van mijn gaten!!  

Black magic ben ik
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Black magic
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont. samen 1 zijn tot ieder van ons komt.  

Black magic
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Ik ben jouw zwarte fantasie
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.ook voor een nacht te boeken.  

Ik ben jouw zwarte fantasie
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Mmmmm maak van mij jouw fantasie
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont. Jouw vingers die zachtjes binnenglijden totdat ik op je kom.....  

Mmmmm maak van mij jouw fantasie