Zoeken naar heet voor

Uw zoekactie voor heet voor leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniemke 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eenmalig, gewoon geile seks?
Anoniem, eenmalig, discreet, respectvol, geen blablabla, gewoon geile seks (zonder condoom) met "een onbekende" (bij mij, bij jou, op hotel/kamer in Gent, St-Niklaas of Antwerpen). Welke vrouw voelt haar aangetrokken tot een heet zwoel zomers avontuur met deze charmante, verzorgde, slanke man (m80, tattoo, xl in de boxershort)?  
Jan 58 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Zoek een heet vrouwtje!
Welk heet vrouwtje mag ik haar kusje uitgebreid en misschien meermaals beffen. In dien jij meer wenst is dat geen probleem. Ik heb geen voorkeur voor uiterlijk of leeftijd. Er zin in hebben is het voornaamste. Zelf ben ik bijna 60j,m73,69kg maar sportief en gezond. Ben hygiënisch en zeer discreet. Warme groetjes J.  
Bert 39 jaar Limburg - Bree
Wellness
Welke dame heet wel zin in een dag/avond wellness? 14 augustus. Ikzelf ben 1,9m groot normaal gebouwd. Indien interesse hoor ik graag iets van jouw. Foto volgt na reactie.  
Huisvriend 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Koppel met huisvriend zkt 2de koppel of vrwtj alleen vr orgie met 1 of 2 mannen per vrwtje
Regelmatig komt er prive en discreet een koppel met een mooi heet vrwtje van 65 jr bij mij thuis om gelikt en geneukt te worden. Graag zouden zij dit hier eens beleven met 1 of 2 koppels er bij en 1 extra man per koppel om samen een mooie thuisdate te beleven. Welk koppel(s) met een nog mooi heet 60+ vrouwtje dat graag gelikt en geneukt wil worden heeft zin om mee te doen. Dit kan overdag na de middag of 's avonds. Het vrouwtje mag gerust beetje mollig zijn. Het vrwtje hier staat er ook voor open als het andere vrwtje haar eens wil likken en vingeren, dus een mooi single bi-vrwtje van 60 jr mag uiteraard ook reageren. Hygiëne en discretie verzekerd.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt buiten in de natuur zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt buiten en bijv een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze maandag overdag bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar).  

Naakt buiten in de natuur zo dadelijk?
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sliploze wandeling in de natuur?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze maandag overdag bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar).  

Sliploze wandeling in de natuur?
20 dagen
Nice but naughty 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stille waters, .... ?
Ben jij het type stille waters, diepe gronden? Ben jij de vrouw waarvan haar omgeving niet weet wat voor een heet/geil ding ze ECHT is? Dan wil deze charmante Mr Grey (1m80, verzorgd, slank, tattoo, geen borsthaar, groot/fors geschapen) heel graag het sletje in jou naar boven halen/bevredigen. (Discreet, respctvol, kan bij mij/bij jou/op kamer/hotel, 24/24, 7/7)  
Sepp 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
voor dames
Ben op zoek naar knappe dames van diverse origine, slank tot redelijk slank, leeftijd 18 tot ca 50, die lekker heet staan voor goeie bare sex. x  

voor dames
23 dagen
Pr neukvrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken voor morgennamiddag een 2de vrwtje die graag prive een gangbang wil beleven
Morgennamiddag 13u30 (woensdag dus) komt er een koppel, waarvan het heet mooi 54 jarig vrwtje, terug graag een gangbang wil beleven met 6 extra vaste mannen van ons neukgroepje. Is prive en discr bij mij thuis. Zij zouden er morgen graag wel een 2de koppel of een vrouwtje alleen er bij hebben om alzo samen een mooie orgie te beleven en beide vrouwtjes goed en lang geneukt zullen worden. Graag ook een koppel of een vrwtje alleenl tss de 40 en 55 jr. Het vrwtje mag bi-schierig zijn maar hoeft niet echt. Zijn beleefde goedgeschapen mannen ( vrienden)die lang kunnen presteren alsook meermaals en hebben hier dus ervaring mee. Welk vrouwtje heeft zin om mee te doen en morgen goed geneukt te worden. Neuken is met condoom(s). Hygiëne en discretie verzekerd. Is morgen wel kort dag dus stuur bij reactie eventueel tel zodat ik je direct kan bellen. Moest je morgen niet kunnen maar wel eens op een andere dag een gangbang zou willen beleven laat dan zeker ook iets weten.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren en/of sliploze wandeling nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze dinsdag overdag bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar). Tot zo!  

Naakt masseren en/of sliploze wandeling nu?
  1   2