Zoeken naar heerlijk

Uw zoekactie voor heerlijk leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pierre 67 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar koppel voor een heerlijke warme trio weet ben ouder maar nog met veel zin
Dag koppels hier ik ben Pierre weet ben een al wat oudere man maar die er nog goed en jonger uitziet en nog zin heeft in een heerlijke trio en warme sex.Veel kan nog maar niets moet ik hou er zelf van om heerlijk oral te verwennen en heb ook ervaring met tantra massage en heb ook de techniek in huis om een vrouw lekker te laten spuiten.Ik heb geen voorkeur voor leeftijd en discretie en hygiëne worden u 100% verzekert en ook verwacht.Ik kom met veel zin bij u langs of afspreken op kamer kan ook liefst binnen de regio.Groetjes van Pierre aan alle koppels die dit lezen .  
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
heerlijke trio-date
hey, weekje verlof hier... ik ben op zoek naar een (h)eerlijke triodate met een koppel, leeftijd speelt heus geen rol, ouder mag zeker, heerlijk zelfs. Ben 100% bi, dus kan genieten van zowel M/V, niets hoeft uiteraard. Ik weet wel van wanten, kan mijn mannetje staan, hormonen op de juiste plek, maar alles behalve opdringerig en zolang alles maar met respect gebeurt naar/voor ons drie. 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, geen lichaamsbeharing, GBBS, no geen tattoos. Stuur gerust een berichtje bij interesse, misschien met een woordje uitleg, fotootje mag steeds maar hoeft niet. Grtn.  

heerlijke trio-date
Shyla 39 jaar Limburg - Alken
Leuke date gezocht
Hey, zoals jullie kunnen zien op de foto ben ik een leuke femboy met een lekker kontje en een heerlijk mondje! Ik hou ook van massages! Laat me snel iets weten en ik vertel je meer.  

Leuke date gezocht
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame intiem te verwennen. 55, 181, 73, 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. Lijkt me heerlijk om een man zalig te verwennen voor de ogen van mevrouw en zijn sperma in mijn mondje te voelen Of samen met de vrouw te man tot spuitens te pijpen en het zaad van elkaars lippen te likken. Ik vind het ook heerlijk om een damesorchidee zalig te likken en de liefdesnectar te proeven Ook lik ik jullie graag samen tijdens de daad en kan ik genieten van een volgespoten poesje dat ik graag schoon lik ben ook te vinden voor het iets kordatere werk... graag mensen met niveau die ook nog wat te vertellen hebben met gevoel voor humor ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen..... prettig weekend!  

Bi man zoekt beschaafd koppel voor orale verwenpartij
Tom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De zon zorgt voor...?
Dag openminded koppel, zorgen deze heerlijk warme zonnestralen ook voor opwindende fantasieën? Jullie vinden het fijn dat de dame voluit geniet met een andere man? Wel, reageer dan maar op deze advertentie. :) Graag had ik een koppel leren kennen dat openstaat om online kennis te maken en dat ook zo ruimdenkend is dat de vrouw een (ont)spannende chat mag beleven met een andere man. Dit terwijl de man van het koppel op de hoogte is dat zijn vrouw zich heerlijk amuseert. Waar het verder kan toe leiden... dat zien we wel he :) Mocht jullie dit aanspreken, laat het mij gerust weten. Ben nu al benieuwd. Ik ben een heel respectvolle veertiger, groot van gestalte, normaal gebouwd, hoger opgeleid. Waarden zoals respect en discretie zijn voor mij bijzonder belangrijk. Foto na eerste contact zeker te krijgen. Nu al heerlijke xxx van mij voor de vrouw. :) Tom  
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie Durft?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie Durft?
(Ont)spanning... 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
(Ont)spanning en meer.....
(Ont)spanning en meer voor een koppel waar de dame en of de heer kan genieten van een lekkere massage . Ervaren masseur, hetero en soft bi, zoekt een koppel die houden van een zwoele date met heerlijk lichamelijk genot waar niets moet maar bij klik wel wat kan. De intimiteit van samen naakt zijn, lichamelijk contact en sensuele spanning. Uitgebreide reacties met wie jullie zijn, wat jullie zoeken anders geen antwoord.  
Hete Vibes 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sensuele 4 handen Cuckold & Trio Olie massage
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s, maar ook als huisvriend op zoek naar extra fun, nieuwe kennis of vrienden om samen te genieten, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te waren, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Sensuele 4 handen Cuckold & Trio Olie massage
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Leuke date
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een leuk koppeltje om elkaar heerlijk te verwennen waarbij alles kan en niks moet ik verplaats mij in het Antwerpse  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ik ben een zeer goede beffer al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7