Zoeken naar heeft

Uw zoekactie voor heeft leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Zonzoekers 39 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Vraagje over de kust
Zaterdag eindelijk een lentedag dus we rijden even van limburg naar de kust. Vraagje: Welke kustgemeente (liefst noord-middenkust) heeft nog wat planten (van dat hoog gras) en duinen om tussen te gaan uitrusten zonder dat er lastigaards, geilaards of kids rondlopen? En bonusvraag: welk bi-koppel heeft zin om stiekem heel eventjes wat meer huid te tonen dan eigenlijk is toegelaten? Wij zijn cute en beide bi, maar mollig en eerder onzeker over hoe onze lichamen er tegenwoordig uitzien. We zoeken geen PR, enkel wat plezier en bevestiging door kijken-tonen. Vol bloot liggen zoals in Bredene is nog een stap te ver.  
Lekkertjes 40 jaar Antwerpen - Hove
Wie weet
Hey iedereen,Wij zoeken een leuke date voor vanavond.Een koppel waar vrouw vrouw voor op staat een leuke vrouw die ook ervaring heeft met een vrouw.Wie kan ons ontvangen of waar spreken we af?Aub het liefst in de regio.  

Wie weet
24 dagen
Ronny 55 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Alleen deze avond
Wij zijn een gelegenheidskoppel , beide vijftigers . Mijn vriendin heeft er nog eens zin in en vanavond zou het kunnen om jullie te ontvangen. Wij willen met een koppel afspreken , mannen doe dus geen moeite. vermeld je uw nummer zodat wij telefonisch verder kunnen afspreken . geen nummer is geen reactie .  
24 dagen
WVL sexlovers 48 jaar Antwerpen - Boom
Lekker goeduitziend koppel
Wij zijn koppel die weekend van 06/04 in Antwerpen logeren zal, we gaan op zaterdagavond club buddha bezoeken en is tevens leuk thema. Vr prachtig lichaam 1m78 m m normaal en 1m87, houden van avond plezier met 4. Wie heeft zelfde interesse, reactie met foto is antwoord en als er verder word afgesproken is het via Whatsap. We zijn oprechte koppel en wensen enkel gelijkaardige te ontmoeten, dus fakers gelieve zich te onthouden aub. Voor de koppels die wel aanspraak maken kan ik verzekeren dat we er best goed en verzorgd uitzien en heel weinig taboes hebben. Xxxx  
Cuckoldkoppel 64 jaar Antwerpen - Kalmthout
Bi top bull voor cuckold lifestyle
Cuckold koppel pur sang 64 jaar , op zoek naar een single bi top bull . Onze leeftijd geeft ons de vrijheid om veel te ondernemen. Fiets uitstapje , weekend weg , sauna , wandelen . Daarom hadden wij graag een bull gevonden om ons leven te verruimen met kinky mind waarbij een cuckold helemaal in wordt betrokken . Naar elkaar toe groeien tot een vaste vriend des huize is voor ons helemaal top . Wel groter dan 180m . 50 + . Ruige type heeft haar voorkeur . Reageren met duidelijke foto . Krijgt zeker antwoord retour . Vgr cuckold koppel  

Bi top bull voor cuckold lifestyle
25 dagen
SofYan 40 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Een speelvriennetje
Hey wij zijn een koppel van v 40j en m 39j uit Steenokkerzeel. Wij zouden graag in contact komen met een aangenaam speelvriedinnetje. Wij hebben nog geen ervaring met erotisch daten. Welke dame heeft er zin om ons te begeleiden op deze ontdekkingstocht? Ben jij die dame die ons wilt begeleiden dan hadden wij graag iets van jou vernomen. Graag fototje en wat uitleg, eenzinsmails worden onmiddellijk verwijderd. Ciao SofYan  
26 dagen
black&white 50 jaar Limburg - HASSELT
leuke ontmoeting omgeving Hasselt
Is er een koppeltje in de omgeving van Hasselt dat zin heeft om kennis te maken met ons? Ergens 's avonds samen iets eten of drinken en daarna zien we wel... Hij is 51 en zij is 27j (Afrikaans origine). We zijn vanavond 1 april beschikbaar en ook op 2,3,4 april 's avonds. Bij interesse of verdere vragen, stuur gerust een berichtje. Antwoord gegarandeerd.  
26 dagen
Ontdekkers 66 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verwennen
Zijn een wat ouder nog niet uitgeblust zachtaardig stel die nog graag ontdekken en verwennen.Staan voor veel open en t vrouwtje heeft weinig remmingen,de man heeft zachte geduldige handjes.Willen jullie ons graag ontmoeten hopen we op mailtje met foto en tel nr zodat we idem kunnen reageren .  
27 dagen
Leftijdsverschil 62 jaar Limburg - Zonhoven
Vriendschap, leeftijdsverschil, vast koppel
Zijn hier misschien koppels die een oort zoeken. Opbouwende vriendschap, leuke relatie opbouwend met 4, geen jaloezie, band met 4. Mogelijk samen vakantie. Leeftijdsverschil heeft streepje voor. Wij zijn 40 en 61. Geen swingers. Sex met respect.  
28 dagen
KenK 49 jaar Antwerpen - Duffel
Vanavond nog geen plannen
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Wij zijn al reeds 30jaar een stel m49 v54 beide normaal gebouwd,hetro. We hebben vanavond nog geen plannen maar kunnen ons wel verplaatsen. Welk koppel uit de buurt van ongonze leeftijd heeft er een leuk idee of voorstel om onze avond op een leuke manier in te vullen? Wij houden van discretie, hygiene, zacte handelingen, ... en van elkaar. Wie kan zich hier ook in vinden? We horen het graag. Tot snel?  
  1   2   3   4