Zoeken naar heeft

Uw zoekactie voor heeft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Night 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trav of bot
Hallo 55 m65 74kg 17x4, is er een trav.of bottom die eens zin heeft in deze, (zie foto) , wel slank zijn ongeveer 1m75, 75 kg,glad geschoren liefst, kan wel niet ontvangen, mail met foto mvg  

Trav of bot
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin in een lekkere softdate met een andere of meerdere mannen.Versta onder softdate:strelen,pijpen(wederzijds kan ook),vingeren,rimmen,gewoon alles op een rustige en ongedwongen manier.Discretie en hygiëne vanzelfsprekend.Ik kan me vandaag vrijmaken vanaf nu tot 16u30.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.  

Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Eerst via Skype (nu online) daarna in het echt?
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Als u mij zo gekeurd heeft, kan u beslissen of u mij ook in het echt als subje wil ontvangen.  

Eerst via Skype (nu online) daarna in het echt?
Bitoy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie heeft zin in een naakte man?
Ik laat me graag naakt bekijken en betasten. Grijp je kans om alles eens grondig te onderzoeken. Je doet waar je zin in hebt. Sta voor veel open. Ben je nog ontdekkend, of ben je al wat ouder, geen probleem, ben heel sociaal.  
Bi-maagd 50 jaar Limburg - Riemst
Welke lieve aantrekkelijke bi-topmasseur l/xl wil me eens verwennen?
Hoop nog steeds die eerlijke betrouwbare en geod voorziene bi-top masseur of bi-top ingestelde lover te vinden,die mij eens zou willen inwijden en verwennen met een heerlijke massage opbouwend naar de finishing touch.Wie is net verzorgd,heeft niveau en is gezond,en weet hoe het aan te pakken om een maagd in te wijden.En laat mij eens wegdromen en genieten van die eerste verwenning?Graag een aantrekkelijke sportievere niet kalende man,gbbs en intiem ook glad als het kan?En zeker geen rokers of drinkers.Wie laat mijn droomfantasie eens werkelijkheid worden zonder me op te zadelen met een besmetting,want dat wil ik absoluut niet?Ook moet je kunnen ontvangen en het discreet en safe willen doen.Want ik kan dat niet wegend gebonden met kids,tenzij eens op een late avond.xx  
Dirk 47 jaar Antwerpen - Herentals
Fundate gevraagd
Wie heeft zin om zijn harde paal in mijn mondje te duwen en zijn warme lava te laten vloeien ? Omgeving Herentals - Geel … nu tot 0900 en na 1100?terug beschikbaar tot vroege nm Stuur stats met foto paal ( geen fake )  

Fundate gevraagd
Patsy 55 jaar Limburg - HASSELT
Patsy heeft zin.
Crossdresser heeft zin in heerlijke sex, waarbij alles mag en niets moet. Draag graag lingerie. Tongen likken pijpen neuken en geneukt worden. Wie heeft zin in lekkere sex? Ik kan vandaag. Hou van long sessie. Ben 56 186 98 15x4 bi bottom. Discretie gevraagd en geboden.  

Patsy heeft zin.
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie bezorgt mij een facial?
Is er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Kan nu tot 12.00 en deze avond van 16.30 tot21.00. Wie komt er?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10