Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Wil oudere man pijpen
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
18 dagen
The-k5 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ongewassen lul Gloryhole
Hey geile mannen. Ik zoek onbesneden mannen die graag anoniem gepijpt worden. Ik ben 38 jaar, 1m69, 57 kg. Ik geil op ongewassen palen (niet extreem). Ik ontvang in Leuven. Dick pic is wel nodig. Je hebt ook een iets grotere penis dan gemiddeld. Liefst niet al te oud hé en niet-roker. Graat chat. Misschien tot binnenkort!  
18 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen
Iemand ook zo geil opgestaan en zin om samen af te spreken jointje roken bij klik mekaar lekker pijpen rukken tepels likken liefst beetje zelfde leeftijd of als je een lekkere groote hebt om te zuigen nie te ver want ik rij mee de fiets of iemand die kan ontvangen straks fiets ritje maken langs kanaal ingelmunster izegem of ergens buitendate is al tijdje geleden dak ng eens een man heb geneukt was wel zalig tot pijps  
18 dagen
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check, geen pics. Geile groeten  
19 dagen
Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie kan mij als student helpen
Hallo Ik ben op zoek naar mensen die naar een event willen gaan met mij. In ruil doe ik ervoor terug wat je wil. Reageer maar als je zin hebt. Alles is bespreekbaar. Groetjes  
19 dagen
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Ik wil je mond neuken Mt mn lul 13x5cm dikke Eikel kan ONTVANGEN
Mn59jr170 85kil 13x5cm dikke Eikel Wil mijn zaad sperma spuiten in je mond of waar je wilt. Als je foto's slipje enz hebt van je vrouwke om te geilen is dat nog beter Mail snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
19 dagen
Bitoy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie heeft zin in een naakte man?
Ik laat me graag naakt bekijken en betasten. Grijp je kans om alles eens grondig te onderzoeken. Je doet waar je zin in hebt. Sta voor veel open. Ben je nog ontdekkend, of ben je al wat ouder, geen probleem, ben heel sociaal.  
onderdanig 59 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek keuring en meer
Deze verzorgde man 188/95 is rond de middag in de regio Boortmeerbeek/kampenhout. Bij welke dominant of top mag ik langskomen voor keuring en meer, veel kan. Jij hebt een gezonde bmi, intiem kaal en rond mijn leeftijd. Ik verzorgd, intiem glad geen bbs en niet roker.  

Zoek keuring en meer
20 dagen
Alezio 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Coyedans park gent
Ben hier in Cojedans park in gent .. tis een kleine park met wat labirintje in . Ik kan je daar snel pijoen in donker en verstopt .. wie kan veronaatsen en komen ? Of woont iemand in de beurd , die kan ontvangen ? We kunne dan meer doen ..als naakt zijn en elkaar zuigen en aftrekken en rimmen en mis neuken . Ben hier tot 01:00u snachts ..tot zo en stuur een dickpic als je hebt ..hmm je lag spuiten op mijn mond en tong .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10