Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
M 47 175 75 16*5 sportief, creatief, hetero maar spanningzoeker. Voel me niet aangetrokken tot mannen maar vind het wel fijn om er af en toe eens mee te spelen. Leven doen we maar één keer en we moeten toch alles eens geprobeerd hebben :-) Zelf hou ik van bijzondere ervaringen. Heb jij een ideetje om te doen tussen nu en 13u? Stuur even, ik antwoord sowieso. Ciao !  

Wie heeft er ook goesting en wil concreet afspreken tussen nu en 13u ?
Paul 71 jaar Limburg - Gingelom
Jammer van de fakers en ….
Ik wou effen mijn zegje doe over wat regelmatig gebeurt, dikke egoïsten die enkel aan hun eigen denken , snel klaarkomen en weg, dan sta ze verwonderd dat vrouwen dit niet meer accepteren! Topie zou ik zeggen , smijt ze op straat En dan hebben we het nog niet gehad over het aantal fakers , velen rijden kilometers voor niks , je kan dit vermijden niet 100% door gsm nummer te eisen dan vallen er al veel door de mand Bedankt om mijn geklaagt te lezen  
Hans 50 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Morgenochtend
Voor morgenochtend (welkom vanaf 8u) ben ik op zoek naar een slanke man tussen de 35 en 55 jaar en die, net als ik, zin heeft in een soft date. Tongzoeners hebben een streepje voor. Ik kan morgen enkel ontvangen.  
Pieter 58 jaar Antwerpen - Laakdal
Wielertoerist
Van de vele honderden wielertoeristen die zondags rondrijden moeten er toch zijn die goesting hebben in iets anders dan fietsen. Wie o wie kom ik morgen tegen? Omgeving zuiderkempen. Zelf ben ik 57, 1.78, 70kg. Tot morgen?  
Chubby beer 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Chubby Beer geen model maar zoek af en toe sex
Wat kan zien we wel ze ben er 50 171 100 Softe Sm kan , poepke kan iets hebben ... Geen top ervaring wel al bottom ervaring  

Chubby Beer geen model maar zoek af en toe sex
Bottem 43 jaar Antwerpen - Merksem
Iemand ouder zin om te vrijen?
Zijn er nog oudere mannen die kunnen ontvangen regio antwerpen in die zin hebben om te sexen? Liefst een goed geschapen top en hoe ouder hoe geiler.  

Iemand ouder zin om te vrijen?
xxx 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem
De lente in de broek
Kent iemand een discrete plek buiten om lekker naakt te gaan en waar we geile sex kunnen hebben? Binnen mag natuurlijk ook.  

De lente in de broek
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
Ik zou het liefst iemand ontmoeten om af en toe geil contact te hebben ,een vast sexcontact met een senior ik val niet op de jonge leeftijd dus wel vanaf 60j. Je uiterlijk niet belangrijk volslank, dikke buik zeker welkom. Ik zoek Geen sportief type of een zonnenbank type ook niet ook geen piercing of tatoage type. Beharing lichaam of kaal is ook prima. Liefst iemand met een dikke lul. Zelf ben ik licht onderdanig ingesteld en dus volgzaam in wat jij geil vind, speeltjes mag maar moet niet . Ik ben 1m73, 85 kg gbbs, gewone lul en spuit goed zie foto. Ik reageer op mail met inhoud en een.foto van je lul erbij . Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
Likken jou kont 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mooie dagrit En dan je kont likken
Vandaag is het prachtig weer en ik ben alleen nu rond rijden in mijn mooie auto en ik wil dat iemand met me meegaat en we zullen een leuke dag hebben en ik zal lekker verwennen worden. Ik ben een zeer elegante en hygiëne man, en ik ben op zoek naar een jonge man, en het belangrijkste is persoonlijke hygiëne, want ik wil je kont aanraken, kussen en dan voor je likken.Wie staat er klaar om hem in mijn auto te komen brengen? Ik geef de voorkeur aan een jongeman jonger dan 25 jaar.snel reageren ik wacht op je  

Mooie dagrit En dan je kont likken
Tom 46 jaar West-Vlaanderen - Damme
Zaterdag datedag discreet
Gehuwde gast is op zaterdag meestal alleen thuis. Wie wil geregeld es afspreken. Discretie is een must. Liever af en toe om risico’s uit te sluiten. Jij hoeft geen ervaring te hebben. Vanaf 18 jaar tot 50. Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt. Beetje niveau graag en zeker geen soas. Tot straks  

Zaterdag datedag discreet
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10