Zoeken naar half

Uw zoekactie voor half leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
...... 57 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Opzoek naar vrouw voor FWB
Voor dames uit Asse, Dilbeek, Wemmel Zellik. Ben opzoek naar een vrouw die wekelijks iets wil komen bijverdienen. 50 vlug of pijp, 80 half uurtje. ik kan ontvangen en verplaatsen.  
17 dagen
..... 57 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Opzoek naar vrouw voor FWB
Voor dames uit Asse, Dilbeek, Wemmel Zellik. Ben opzoek naar een vrouw die wekelijks iets wil komen bijverdienen. 50 vlug of pijp, 80 half uurtje. ik kan ontvangen en verplaatsen.  
18 dagen
Genieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extraatje voor studente, jonge vrouw of jong koppel
Ik heb hier een mooie vergoeding in ruil voor een spannende date met een studente, jonge vrouw of jonge vrouw van koppel. Jij bepaalt wat je wil! Hoe lang wil je daten (15 of20 min, half uur, uurtje,...). Wat kan er voor jou (cardate, pijpdate, sexdate, rollenspel, sexspel,...). Hoeveel wil je er voor (100 of 200 misschien wel 300, 400 euro). Kan gaan van een softe pijpdate tot een sexslet/slavin die zich ter beschikking stelt en alles wat daar tussen ligt. Stuur een mail met wat uitleg over jezelf en een voorstel; we bekijken dan samen het voorstel. Je laat ook weten welke vergoeding bij je voorstel hoort. Je bent jonger dan 30 jaar, bent te vinden voor spanning en bent op erotisch vlak ruimdenkend. Heb ook voor een ge´nteresseerd sletje een taboeloos sexspel met een inzet van 500 euro... Zijn jullie een koppel dan zoek ik geen trio maar wel een rollenspel rond haar opgebouwd.  
21 dagen
.... 56 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Opzoek naar een vrouw
Voor dames uit Asse, Dilbeek, Wemmel Zellik. Ben opzoek naar een vrouw die wekelijks iets wil komen bijverdienen. 50 vlug of pijp, 80 half uurtje. ik kan ontvangen te Asse.  
28 dagen
Uwezondag 36 jaar Antwerpen - Mechelen
Studente gezocht voor erotische bijverdienste (geen penetratie)
Ik ben op zoek naar een studente die kan ontvangen in het Mechelse. Qua date wil ik het vrij bescheiden houden. Een half uurtje is genoeg. In dat half uurtje zou ik je graag masseren en me met je lichaam bevredigen. Je slip mag aanblijven en het verste dat ik wil gaan is intiem tussen je borsten of billen. De vergoeding bedraagt 150 euro. Ik vertel graag meer over mezelf bij mailcontact. Ik kan je alvast vertellen dat ik deftig ben en iemand deftig zoek: geen marginale toestanden.  
Hottie 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
korte opwindende date
Ik ben amateur en kan ontvangen in Gent. Ik bied dates aan van een half uur waarbij pijpen zonder condoom kan, rukken, beffen, en neuken met c. Geen anaal en tongzoenen. D-cup, knap snoetje,lang zwart haar, strak kutje. Voor 80 en geen kamerkost. Enkel maandag mi/nm en vooravond en soms woensdag tss 17.30u en 20u. xx hottie  

korte opwindende date