Zoeken naar grote

Uw zoekactie voor grote leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge gast zoekt een milf voor regelmatig
Ben jij ook opzoek naar fantastische seksuele ervaringen die langer dan 5min duren... Dan ben je hier aan het juiste adres, ben een slanke, sportieve, grote man. Woon in Leuven en kan soms ontvangen.  

Jonge gast zoekt een milf voor regelmatig
12 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw gezocht met labia
Ik ben al een ruime tijd opzoek naar een vrouw die grote uithangende lippen heeft. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
12 dagen
Kris 47 jaar Antwerpen - Turnhout
Mooie verzorgde man zoekt leuke FWB
Hey, Ik ben een grote slanke en verzorgde man van 46. Ben in een relatie maar zoek een leuke, toffe, goedlachse dame om af en toe mee af te spreken en flink wat spanning en opwinding in mekaars leven te brengen. Ik heb veel humor, hou van het goede leven en geniet er enorm van om een dame te verwennen en te laten genieten. Wederzijds respect vind ik heel belangrijk. Ben je naar iets gelijkaardigs op zoek, maak ik graag verder kennis.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG FUN
Als je mijn grote pik eens wil verkennen dan stuur me even een berichtje. Getrouwde of single dames die eens uit de band willen springen.....meeste mannen likken hun vrouw niet, dus als jij dat mist en gelikt wil worden dan moet je zeker ook reageren... Bij mij gaat alles uiterst discreet en ik kan dus ook netjes en discreet naar je toekomen of afspreken in hotel.Ik heb behoorlijk wat ervaring en leuke dates beleefd, en kan het dus ook erg lang volhouden wat uiteindelijk altijd leidt tot een enorme spuitfontein aan het eind van de avond.  

BIG FUN
14 dagen
Dieter 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Buddy zoekt ...
Hallo, ik ben een 37j niet vrije man. Ik ben op zoek naar meer spanning en uitdaging. Ik zoek een vr die een grote goestingsfactor heeft en ook graag wat meer spanning en uitdaging wil. Stel jezelf voor en wat je zoekt en misschien kan er dan een ondeugend avontuur gestart worden. Discretie is gevraagd en geboden.  
14 dagen
Knuffel 67 jaar Antwerpen - Ekeren
Zoek grote gevoelige borsten
Slanke weduwnaar met blijvend gemis aan lichamelijk contact zoekt volslanke dame om samen te genieten van strelen, kneden en zoenen bij een leuke film met hapje en drank. Kan discreet ontvangen, ook tijdens de week. Niveau gewenst en hygiëne vanzelfsprekend.  
14 dagen
oudje 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
zoek oudere vrouw , oma met hang borsten
welke oudere vrouw of oma met hangborsten mag ik komen verwennen ik verplaats makkelijk en soms ontvangen voorkeur kaal geschoren en grote hangborsten  
Pieter 55 jaar Antwerpen - Edegem
55 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Ik ben een 55j man, 182 cm, 77 kg, sportief en verzorgd. Ik heb een eigen internationaal opererende firma en zit dus regelmatig voor korte zakentrips in één van de buurlanden. En alleen is maar alleen op zo'n hotelkamer. Ik kom daarom graag in contact met een verzorgde, jongere, slanke vrouw die me hierbij kan helpen :). Heb vroeger hier al paar maar geluk gehad een toffe vrouw te ontmoeten. Zie je het zitten om 1 of 2 dagen me te vergezellen en hou je van gewoon wat plezier maken en verder 'no strings attached', laat me dan even iets weten. Ik kan je ergens ophalen en we rijden er samen naartoe. Ik ben een heel normale man in de omgang, gevoel voor humor en hou heel erg van een vrouw ook te verwennen, grote fan van (plagende) orale sex etc... Heb je interesse dan graag een seintje terug, rest bespreken we achteraf...  

55 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve man met grote,dikke penis
Hi, ben sportieve, verzorgde man met grote en dikke penis. Ik wil masseren full body en sensueel kan ook. Later ev. meer x  

Lieve man met grote,dikke penis
Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
  1   2   3   4   5   6   7   8   9