Zoeken naar grote borsten

Uw zoekactie voor grote borsten leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Rijper xkoppel 64 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen, 14u30, PR op kamer(s)?
Wij zijn een rijper, seksueel zeer ruimdenkend/taboeloos/actief koppel en zoeken een dito koppel voor een korte maar krachtige ontmoeting (partnerruil, op dezelfde of aparte kamer), morgen 11 juli, om 14u30, in Gent op kamer(s), NO FAKE. Zij is 64, bi, m72, grijzend en gebouwd zoals n echte oma; buikje, billen, grote borsten, en hij is 50, hetero, slank, 20cm in de boxershort.Zonder foto/telnr geen antwoord.  
17 dagen
C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Weekje in Blankenberge
Koppel beide 54j, zoeken ander koppel om een spannend avontuurtje te maken bij ons,wij ontvangen graag ,biede een lekker drankje en de plek om samen in een ruimte ongeremd sex met vier te hebben. Wij zijn geen fotomodellen (beide volslank)vr is 169,84kg,lang blond haar ,grote borsten,soft bi,zeer verzorgd,man 171,85kg,boldie kopje,normaal geschapen,soft bi,zeer verzorgd,beide goede portie humor,niet rokers. Bi gevoelens zijn geen must voor ons. Beide ruimdenkend. Wij sturen een foto van ons(geen naakt)terug naar de reacties die tevens een recente foto meesturen,wij zoeken geen chat avontuur maar een sex avontuur voor alle duidelijkheid .  
25 dagen
xanapa 55 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
massage vanavond
hoi we zijn m 53 v56 en zoeken voor vanavond koppel om elkaar een massage te geven en meer... we houden van een koppel waar v grote borsten heeft, man goed voorzien is enkel serieuze reacties, v v bellen elkaar