Zoeken naar grote borsten

Uw zoekactie voor grote borsten leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
GROTE TIETEN
Ik fantaseer over grote tieten. Welke vrouw heeft grote borsten, wil ze tonen en eraan laten voelen en likken? Ik ben een niet onknappe, 42-jarige en slanke man. Groot geschapen. Nadat ik een flinke harde stijve heb door je tieten, ga ik graag verder met je te neuken. Graag reageren met foto van je big boobs.  

GROTE TIETEN
Masseur 39 jaar Antwerpen - Rumst
ZWANGER EN GNEIETEN VAN EEN LUXE MASSAGE
Gefeliciteerd !!!leuk dat je vriendin zwanger is . Ik zoek een leuk en tof koppel waarvan de vriendin een leuk dik buikje heeft om te masseren met olie . Ik geef een luxe massage van nek , benen , mooie buikje en grote borsten . Man kijkt toe en kan zijn vriendin zien relaxen en genieten . Tot snel  

ZWANGER EN GNEIETEN VAN EEN LUXE MASSAGE
11 dagen
Ben 42 jaar Limburg - Diepenbeek
Softcuck - cuck
Ik, doodgewone man in de straat, +1m90, steeds verzorgd en respectvol, zoek volgend scenario. Jij, vrouw, heb je partner gestraft, op een afgesproken tijdstip kom ik aan, je laat me binnen, je toont me je (grote) borsten en laat me er mee spelen. Dan doe je mijn broek open, speelt met mijn lul en trekt of pijpt me klaar terwijl jouw partner moet toekijken. Wanneer ik op je borsten of in je mond ben klaargekomen, vertrek ik weer. Ik zwijg tijdens de afspraak. Meer kan mits overleg. Reacties met foto krijgen voorrang. Discretie geboden en gewenst.