Zoeken naar groot

Uw zoekactie voor groot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
15 dagen
Bischierige hete 31 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zin om groot geschapen te verwennen
Vanavond rond middernacht rijd ik van Zottegem naar Lotenhulle. Welke groot geschapen (+19cm) verzorgde man ontvangt me ergens onderweg? Ik zou graag eens aan een grote piet zuigen, meer niet. Pluspunt als je wat dominant ben en me wil faceslappen of mondneuken. Mijn stats: 183 67 17x5. Vrij skinny dus. Spuiten op face. Wie kan?  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede/Wichelen
wie zin heeft in een pijpbeurt of meer met klaarkomen in het mondje of ?? is welkom,meerdere mag zeker .Graag groot geschapen ,kan vrij ontvangen ,poppers aanwezig reactie met foto is antwoord, graag -85kg en fors geschapen ,bij klik veel mogelijk ,ZIN???,kom maar af ,57-172-71-16-onbehaard  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede/Wichelen
15 dagen
Jeje 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek extra oudere TOP man
Ik ben heel onderdanige SiSi bot. Regelmatig fantaseer ik van oudere groot geschapen mannen Ik vind het ook zalig om een kleedje aan te trekken met nylons , high hiels. Wanneer ik mijn slaafskap en halsband aantrek voel ik me zwak en heel onderdanig worden. Ik heb een gevoelig poepje dat nog niet dikwijls geneukt is maar dat ik graag spoel en er een but-plug van insteek. Ik heb een paar keer een afspraak gehad met een oudere vaste grootgeschapen top man. Nu zou ik een extra oudere top man willen vinden die wat dominant , geil en groot geschapen is om mij mee als slet , teef te gebruiken. Ben jij ook eerlijk, discreet en niet fake en zou je graag regelmatig met ons willen mee sexen laat gerust iets weten. Graag je stats en eventuele foto Ik stuur foto terug met als je wil mijn nummer om makkelijker te kunnen afspreken  
15 dagen
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 20 ŕ 25 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren.  
Tom 48 jaar Antwerpen - Willebroek
Iemand die gerukt wil worden tot hij spuit
Ben zelf 47 en hetero en groot en slank Maar zie wel graag een lul zijn ballen leegspuiten Dus ik kom langs,ik trek je goed af totje spuit en ik ben weg. Geen kussen of pijpen of neuken voorlopig. (Als het klikt kan dat een volgende keer) Bij mij moet je niks doen want ik spuit niet makkelijk. Indien interesse graag een seintje met foto. Hoeft niet herkenbaar te zijn. Wel proper gewassen en discreet. Niet buiten. Omgeving willebroek londerzeel mechelen hever  

Iemand die gerukt wil worden tot hij spuit
16 dagen
john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
tot 18h00
Deze middag onverwacht alleen thuis , en kan ik in alle discretie ontvangen bij mij thuis. Zelf pijp ik zeer graag, en tongzoenen ook. Leeftijd of uiterlijk speelt voor mij geen rol, hygiëne uiteraard wel, en liefst ook niet roker. Zelf ben ik 60j, groot en slank. Voorkeur voor soft, maar bij goede klik sluit ik niets uit.  
16 dagen
Ikke 44 jaar Antwerpen - Lier
Pijpdate deze namiddag
Ik pijp jouw of jij pijpt pijpt mij of allebei... Jij max 40j, hyghienisch, mooi en groot geschapen, slank gebouwd. Ik 176/70/12. Enkel reactie met dickpick, enkel ik Lier tot 15u30!!!!  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
: Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
Tom 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Pijp date
Ik ben morgen gans de dag vrij en zoek pijpdate. Ben 40 187/85..sportief, groot geschapen en glad geschoren. Op zoek naar slanke sportieve kerel, graag jong maar mag tot 50J. Enkel XXL min 20 cm en dik, glad geschoren en clean. Beginnen met pijpen en rukken maar kan bij klik meer zijn. Enkel reageren met foto van je XXL lul en lichaam en beschrijving hoe jij date ziet. kan verplaatsen, car date of ontvangen.  

Pijp date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10