Zoeken naar goed sex

Uw zoekactie voor goed sex leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppel 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel zoekt vaste sexpartner
Wij zijn een koppel op zoek naar een fwb om regelmatig sex mee te hebben. Uw advertentie en de foto sprak ons aan. Ik ben 30j v slank bi en heb een mooie b cup, mijn vriend is 37j slank en hetero. We zijn op zoek naar een vaste partner met een mooie dikke lul (BBC zeker welkom) die safe hygiënisch en intiem geschoren is. We zouden het leuk vinden dat ik dagelijks een volgespoten kutje heb dus iemand die tijd heeft en een gezond libido. Mijn vriend geniet van mij te zien genieten en doet soms mee maar kijkt voornamelijk toe. Mijn vriend filmt ons,zodat we erna nog eens kunnen van genieten. We zijn van Roeselare maar kunnen momenteel niet ontvangen dus we zoeken iemand die liefst dichtbij woont en kan ontvangen. We reageren enkel als je niet te ver woont en liefst met een foto van wat voor ons het belangerijkste is uw mooie dikke lul  

Koppel zoekt vaste sexpartner
11 dagen
Us2 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die kinky dominante sissy trainer?
ik, de vrouwelijke helft van een slank kinky koppeltje jonge vijftigers, in een 24/7 D/s relatie, ben op zoek naar een bi-man met niveau die erop kickt sissysletjes te domineren en te trainen. Ik wil namelijk mijn partner opleiden tot de volmaakte sissy en zoek hierbij assistentie van een ervaren dominant. Let wel: ik bied geen sex aan met mezelf, enkel met mijn sissy. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die zich regelmatig kan vrijmaken en zich wil engageren om mijn sissy verder te onderwerpen en op te leiden. Indien interesse, graag een reactie van meer dan 1 regel.  
Nick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt dominante gay/bi
Mijn cuck is beschikbaar als no limits SM slaaf (wel geen permanente wonden of ongeneesbare gezondheidsproblemen bezorgen), dit voor mannen, koppels, vrouwen, trans, groepen of gelijke welke combinatie. Needle, electro, choking, kicking, extreme vernedering, champagne etc etc. Laat gerust iets weten. Ik zet hem af en mss blijf ik even kijken (ik ben geen part of the deal, ik kijk hoogstens toe/verneder/pijning hem). Mss komen er hier enkele leuke contacten uit ook. Als er mensen zijn die hem van mij willen overnemen op langdurige basis kan dit ook. Sex met mij (v) is niet mogelijk, soft interacties mss wel als je mijn type bent.  

Koppel zoekt dominante gay/bi
31 dagen
John 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoeken een extra man of groepje vrienden
Wij zijn er inmiddels achtergekomen dat we het beiden geil vinden als vrouwtje schoentjes of slipjes kan dragen dat een andere man heeft ondergespoten tijdens de sex. We hebben inmiddels 1 vaste man gevonden die regelmatig eens haar hieltjes of een slipje onderspuit maar nu zouden we het graag een stapje verder willen zetten en zoeken we een extra man of groepje vrienden om haar hieltjes en slipje of latex pakje onder te spuiten. Alles verloop wel anoniem, wij laten een doosjes achter in locker jullie halen het op, spuiten alles goed onder en plaatsen het daarna terug in de locker. Wij kunnen omgeving Brugge/Oostende. Geen andere voorstellen, geen dates, voorlopig willen we het hierbij houden.