Zoeken naar gezellige

Uw zoekactie voor gezellige leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Misschien deze donderdag overdag bij mij thuis op massagetafel?Maar geen rare of extremen en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Sensuele massage zo dadelijk?
11 dagen
Jan 52 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Biman zoekt koppel
Hallo, nogmaals proberen om ´n koppel te vinden die mij wilt ontvangen. Ik neem drankje en hapje mee. Vanaf aankomst ben ik jullie persoonlijke butler, masseur, likslaaf speeltje,... veel kan. Zowel bij man als vrouw. Met ´n lichte dominantie van jullie uit naar mij toe maken we er ´n gezellige tijd van met respect, discretie en hygiëne. Welk koppel wil verwend worden? Ik verplaats, no fake en kom afspraak na.  
12 dagen
Pieter 47 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Gezellige namiddag met een koppeltje
Bij deze nodig ik een ruimdenkend koppeltje uit die samen met mij een gezellige deugddoende en bevredigende namiddag wil beleven . We drinken eerst een glaasje terwijl we een babbeltje slaan en we zien waar we terecht komen . Niet moet , alles is bespreekbaar , hygiëne staan voorop . Leeftijd is niet echt van belang , zolang het maar gezellig blijft . Ik kan jullie ontvangen in de namiddag vanaf 15u00 tot 19u00 , 4 uur puur genieten en alle remmen los . Mijn stats zijn 48 , 186 , 82 , 19 intiem bijgeschoren , geen baard bril of snor en korte haren . Hebben jullie zin in een ontspannende namiddag , mail me maar dan . Indien jullie een foto bijsturen , dan krijg je er eentje van mij terug .Tot .... ?  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of naakt samen nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt masseren of naakt samen nu?
12 dagen
Patrick 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
koppel voor trio
Hallo, ik ben een 62j vrouwvriendelijke verzorgde vrijgezel 1,68m 72kg, die eens zou willen afspreken met een koppel. Voor een vrouw gerichte trio. Ben heel erg gesteld op hygiëne en discretie, en weet dat er grenzen zijn. Goede afspraken, maken de beste vrienden. Voor mij hoeft dit niet eenmalig te zijn, maar heb daar geen probleem mee. Ieder voorstel is welkom. De afstand en leeftijd, maakt voor mij niets uit. Kan u ook ontvangen. Als er een koppel is, die allang nadenkt over deze stap te zetten, maar er nog niet toegekomen is. Is het misschien nu de moment, om het eens te proberen. Ben zachtaardig, en zeker niet opdringerig, en heel geduldig. Het is de bedoeling, om samen een gezellige tijd te hebben, en het vrouwtje eens heel goed te laten genieten! Door de vele fake hier, plaats ik hier geen foto, maar bij een normale reactie, wil ik deze wel doorsturen.(niet naakt) Hopelijk tot spoedig, misschien gaan we een gezellige tijd tegemoet. Groetjes Patrick  
14 dagen
Georges 50 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Koppel gezocht die wilt genieten
Hallo, een vrouw beffen, check. Een man pijpen, check. Maar nu eens een stap verder. Ik kijk uit naar een koppel die ik eens kan of mag komen oraal verwennen. Wat er verder gebeurd ligt compleet bij jullie. Een gezellige avond (of namiddag), niks overhaast. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail gerust voor verdere info en eventueel wat over jullie ook. Tot…  
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Gezellige, (ont)spannende date gezocht
Hey! Ben jij een dame die op zoek is naar een gezellige date met een stukje intimiteit? Stuur dan vooral een even berichtje en kijken we of wat we voor elkaar kunnen betekenen. Leeftijd/postuur vind ik niet zo van belang, zolang je maar verzorgd bent. Ik ben een Nederlandse jongeman van 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor. Lichaam is netjes verzorgd, ben gezond, (intiem) geschoren en flink geschapen. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, respectvol, sociaal, vriendelijk, intelligent, ruimdenkend. Discretie gevraagd en geboden. Ik houd van een ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer. Het belangrijkste is dat we beiden plezier hebben. Heb je behoefte aan wat intimiteit, gewoon zin in vrijblijvende seks of heb je een leuke fantasie die je graag wil proberen, bij mij is veel mogelijk. Jouw plezier staat bovenaan. Zowel ontvangen als verplaatsen mogelijk. Als het klikt behoort vaker afspreken tot de mogelijkheden. Wie weet tot snel?  

Gezellige, (ont)spannende date gezocht
sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Fun for 3
Welk koppel heeft er zin in geil plezier met 3 in een gezellige sfeer? . Alles is bespreekbaar mits discretie en hygiene. Zelf meet ik 171cm en 75kg en 17cm. Intiem ben ik kaal geschoren.Ik kan verplaatsen en ontvangen. interesse of vragen......laat maar komen.  

Fun for 3
Patrick 36 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Op zoek naar (bi-)stel voor een gezellige date
Hey! Zijn jullie een (bi-)stel die op zoek zijn naar een trio in gezellige, ongedwongen sfeer? Lijkt me leuk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hygiëne en discretie staan voorop. Samen lekker in ontspannen, ongedwongen, gezellige sfeer bezig zijn. Het belangrijkste is dat we plezier hebben. Hebben jullie gewoon zin in een vrijblijvende trio, willen jullie het eens voor de eerste keer proberen of een fantasie die jullie graag willen doen, laat het me weten. Mijn motto is dan ook "niets moet alles mag". Ik sta open voor eventueel wat bi actie als de man dit leuk vindt, maar het hoeft uiteraard niet. Met mij kun je dus alle kanten op :) Ik ben 1.84m lang en heb een slank/gespierd postuur. Geen baard/bril/snor, lichaam is netjes verzorgd, groot geschapen en (intiem) geschoren. Ik omschrijf mezelf als goedlachs, sociaal, respectvol, intelligent, ruimdenkend. Meer foto's mogelijk na verder contact. Wie weet tot snel?  

Op zoek naar (bi-)stel voor een gezellige date
  1   2   3