Zoeken naar gevraagd

Uw zoekactie voor gevraagd leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Warme olie/ yoni massage
Graag ontmoet ik een (bi) koppel waarvan de dame kleine stevige borstjes heeft, A/B cup. Wanneer je daarbij nog eens gevoelige tepeltjes hebt dan is dit super ! Andere borstjes zijn ook welkom hoor :-). Graag verwen ik jou body en je heerlijke borstjes en tepels met een heerlijke warme olie massage om je helemaal op temperatuur te brengen om daarna je heerlijk sappig (naturel) poesje te verwennen. De man van kan uiteraard ook verwend worden. Ik ben een vlotte discrete boy (bi maar geen must) waarbij hygiëne zeer belangrijk is. Ik kan enkel verplaatsen. Verdere uitleg na mailtje van jullie. Graag reactie met foto van de borstjes. Dit is een eerlijk zoekertje ! Ik kan alle materiaal meebrengen. Discretie gevraagd en geboden.  

Warme olie/ yoni massage
28 dagen
Gezond ventje 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Voor overdag actief koppel gezocht
Ik ben op zoek naar ouder, liefst 55+, koppel dat overdag wat tijd heeft voor speelkameraadje. Lijkt het van buiten een vredig huisje maar kan het er binnen heet aan toegaan, dat hoop ik hier te vinden. Voor mij kan veel met respect maar niets moet. Zelf ben ik 53j, m87, 83kg,spontaan, vlot, vriendelijk en gezond. Hygiëne,discretie en respect zijn geboden en gevraagd. Kijk alvast uit naar jullie reactie met info en fotoke.  
29 dagen
Ready 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Mijn droomscenario
Ik ben een man 56/188/85, 16 cm en intiem geschoren. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Mijn droom is om door een groep mannen/vrouwen/of gemengd gebruikt te worden om zoveel mogelijk klaar te komen, op elke manier die jullie willen. Ik blijf zelf passief, maar ik mag niks weigeren (hehalve plas-en poepsex en veel pijn) als jullie me op een bepaalde manier willen doen klaarkomen. Ik mag ook niet vragen om te stoppen, ik moet gewoon verder ondergaan.  
Abcd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (04/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze namiddag met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m80, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot straks?  

Vandaag (04/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
  1   2   3   4   5