Zoeken naar geven

Uw zoekactie voor geven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Karl 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke kinky bi-Meester neemt me onder zijn vleugels?
Ik ben slank gebouwd en heb onderdanige gevoelens die ik graag verder wil verkennen. Wil uitgedaagd worden en tot het uiterste gaan voor een betrouwbare en respectvolle Meester. Wil jij mij opleiden tot je lustslaafje en mij daarbij behandelen als je zoontje, mij geven wat goed voor mij is? Je laat mij bij jou thuis naakt rondlopen in jouw bijzijn en daarna ook met je vrienden erbij. Je leert mij pijpen en je leert mij hoe zaad smaakt, en gaat geleidelijk over tot deepthroat waarbij je ervan geniet mij te zien kokhalzen en meer. Je brengt dildo's in mijn kontje en ontmaagdt me. De ontmaagding gaat langzaam over in harder neuken, in anale verkrachting, vastgebonden. Je vrienden mogen kijken hoe je me volgespoten hebt, en gebruiken mij daarna zelf ook (safe). Je leert me ook je pik schoon te likken als je me genomen hebt, en je kontje te likken, en je verwacht dat ik je plas tot mij neem. Je pijnigt mijn tepeltjes en behandelt mijn gevoeligste plekjes met kaarsvet. Ben jij zo iemand?  
14 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
14 dagen
Willy 53 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Intieme scheerbeurt gezocht
Wie spreekt het aan om eens een andere man een intieme scheerbeurt te geven ? Bij klik is dit voor herhaling vatbaar. Ik kan wel niet ontvangen.  
14 dagen
Wout 33 jaar Antwerpen - Kasterlee
Hetero man wil ontdekken hoe ver zen bi kantje gaat!?
Goedemiddag,ik zal mezelf kort voorstellen ben man van 33 die een goede hetero relatie van 10 jaar achter de rug heeft. Al heb ik men bi kantje altijd wat onderdrukt,maar nu ik terug single ben zou ik toch graag wat ontdekken. Daarom ben ik opzoek naar een fijne man die open staat om me op een ongedwongen manier te laten kennismaken!! Liefst iemand die kan ontvangen,normaal gebouwd,leeftijd tussen 25/55 lentes jong,voor de rest is uiterlijk niet belangrijk! Zou het bvb wel eens fijn vinden om een blowjob te geven/krijgen maar mocht je interesse hebben doe gerust een leuk voorstel met zeker stats en regio. Ikzelf 33 lentes 1.93-85 . Tot straks mss wie weet...  
15 dagen
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naïef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
15 dagen
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Softdate met gelijkgestemde: masturberen, kijken, betasten
Hier een verzorgde, getrouwde, zeer discrete vijftiger van goed sociaal niveau, zonder bi-ervaring. Ik zoek een gelijkgestemde voor een veilige softdate waar hygiëne en absolute discretie voorop staan: samen naakt, kijken en doen. Liefst ook iemand in een hetero-relatie die fantaseert over ook iets (veiligs) anders. Geen zwaarlijvige mensen; hogere opleiding is een pluspunt. Omdat het ook op het persoonlijke vlak een beetje mag klikken (en fake uit te sluiten), zou ik na mail graag contact leggen via videochat van Google Meet, zonder direct al te persoonlijke contactgegevens prijs te geven. Als het klikt, kan een volgende stap. Doe geen moeite als je dat niet wil.  
15 dagen
sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
ik zoek man die mij kan massage geven
ik zoek man die mij kan massage geven, de zaterdagochtend rond 9 uur, regio kortrijk, eventueele mag er ook een intieme scheerbeurt erbij, vooraan en achteraan, laat het mij weten stuur bericht, graag jou stats erbij, massage 15 minuten is voldoende  
15 dagen
Harde pik 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik heb super veel zin!!
Ik ben wakker geworden en heb super veel zin om gepijpt te worden wie kan me daar bij helpen? Bij wie kom ik in de zetel zitten en neem jij plaats voor me tussen mijn benen om vervolgens mij een heerlijke pijpbeurt te geven. Of andere voorstellen mag ook mijn stats zijn 30j m83 83kg intiem geschoren.  
16 dagen
Bottom 25 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Blowjob
Wie mag ik een pijpbeurt geven? Ik kan niet verplaatsen dus ergens in de buurt waar ik woon in de wagen etc. Ik kan misschien ontvangen  
16 dagen
Bibrugge 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Massage geven
Welke biboy wil een leuke massage krijgen. Ik start aan je schoulders en nek en zak af naar beneden en masseer alles wat ik tegen kom. Ik streel je tenen ook en eindig aan je pik. Wie zin hierin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10