Zoeken naar geven

Uw zoekactie voor geven leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beertje 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Misschien jou
Goede avond, ik een niet mooie man van buiten. Maar wel goed is van hart. Zoekt een lieve vrouw die eerlijkheid en respect kan waarderen. Die lekker verwend wil worden. Eventueel als het klikt een vaste relatie. Uiterlijk geen belang. Schoonheid zit van binnen. Massage geven doe ik graag en krijgen ook. Likken en vingeren en leuke sex. Wil je meer weten stuur een reactie. Ik verwen graag. Alvast veel liefs.  
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
gisteren
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Spannende Fantasie
Al enige tijd loop ik rond met de vraag en fantasie om hoe het zou om is een leuke spetterende seksdate te beleven met een dame die spuitend klaarkomt of ook fantaseert over een golden shower geven en krijgen. Hopelijk weet ik hiermee een dame te prikkelen om te reageren en samen een leuke date te beleven op discrete locatie met flesje bubbels erbij natuurlijk. Ben een spontane man met de nodige hygiene, discretie en tattoo's die graag op je reactie wacht. Bij intresse hoor ik graag wat van je en kunnen we foto uitwisselen of bij goede klik ook via whatsapp sturen. Misschien tot snel....  
gisteren
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
gisteren
Jan 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek oudere dame voor olie massage
Ik zoek een oudere dame om een heerlijke oliemassage te geven , ben verzorgde hoger opgeleide man  
Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om te beffen
goede avond. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
Dominant G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje gezocht
Dames, mijn naam is Glenn. Een sportieve man met al meer dan 10 jaar ervaring in bdsm en het organiseren van kinky sessies. Ik beschik al maanden lang over een bi slet maar zoek er nog 1 extra bij. Bi zijn is een pluspunt maar geen vereiste. Ook werk ik regelmatig samen met een bi meesteres. Bij mij is veel mogelijk en maak je nooit geen blaasjes wijs. Ik ben real en verwacht van jou hetzelfde. Heb je uzelf al lang eens onderdanig willen opstellen? Of uzelf volledig over te geven aan een meester? Dit is u kans. Ik beloof je veel kinky genot en spanning. Zenuwen haal ik er wel uit mocht je deze hebben. Alles gebeurd steeds met de nodige respect, hygiëne en discretie. Dus mocht je hierover fantaseren, zet de stap en contacteer mij. Je zult er geen spijt van krijgen. Ik leid je op, Leer Jou de regels en bereid je voor voor een echte sessie. Vele toestellen en attributen aanwezig  
Opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar iemand om oraal te verwennen
goede middag. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
Bob 53 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Niet wachten tot morgen, genieten kan je ook vandaag al
Mezelf omschrijven doe ik als zelfverzekerd in combinatie met bescheidenheid, bewustzijn van de wereld om me heen en zelfrelativering. Hygiëne, discretie en respect zie ik als vanzelfsprekend. Ik heb geen welbepaalde voorkeuren en maak graag kennis met een lieve, verzorgde, hygiënische en spontane dame waarbij ik het liefste kies voor een totaal pakket. Beginnen met een glaasje en een babbel, er moet toch een bepaalde chemie zijn en die ontdek je op deze manier wel. Bij de spreekwoordelijke klik, genieten van een lekker lang voorspel waarbij de nodige humor en plagerij zeker aanwezig mag zijn. En zo nu en dan lekkere seks die heel zacht mag zijn, soms een keer wat harder.. De knuffel erna is ook heel belangrijk. Ik hou van geven en van nemen. Plezier beleven zonder gedoe. Voorspel, genegenheid, strelen, kussen... Vaak belangrijker dan de daad op zich. Maar het hoeft inderdaad niet altijd lauter daarom te draaien. Een uitje naar de sauna, etentje, ...is op zich ook al geni  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10