Zoeken naar gerust

Uw zoekactie voor gerust leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Beau 47 jaar Antwerpen - Olen
Zoek een vaste vriend
Wel hallokes, Ik zoek eigenlijk een vriend....iemand om met te chatten, en soms eens af te spreken voor softsex, rukken, pijpen, strelen...ik zoek liefst iemand ouder , en uit de regio die kan ontvangen aangezien ik gehuwd ben. Moest je geïnteresseerd zijn, of vragen hebben, stuur me gerust een mailtje. Ik zelf ben zwaarder gebouwd en behaard, 180cm 106 kg 14cm 47 jaar Groetjes  
20 dagen
Bifun! 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand zin?
Ben versa man met goeste en tijd. Stel gerust iets voor, t is wel voor vandaag.  
Bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een vent die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan gerust contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Als je nu iemand zoekt om te zuigen? Laat het mij weten!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Jan 39 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Bloedgeile top gezocht!
Is er hier misschien iemand die het ziet zitten om mij savonds laat nog te ontvangen in de buurt? Sta voor heel veel open, dus stel gerust voor wat je graag zou willen doen! Vraag ook gerust achter meer info moest je dat willen! Graag een antwoor met wat info over jezelf en een foto, dan krijg je zeker antwoord terug! Hooelijk valt er iets uit de bus!! Ik zit namelijk met een broek overvol goesting!!😅  

Bloedgeile top gezocht!
21 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Toerist in Limburg
Bottom onderdanig slaafs zoekt deze avond een date op verplaatsing. Veel kan geil kinky en veel meer vraag gerust. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real. Voor senioren en heel de avond vanaf 8u of iets later.  
21 dagen
Sander 36 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Verleiding
Goeiemorgen, ik ben deze avond alleen thuis en wens wel eens contact te hebben met een man. Mijn verlangen om dit te doen is groot en dit wil ik graag omzetten in realiteit. Ik sta open om veel te doen, maar stel gerust voor wat je wil doen. Een leuk mannelijk filmpje opleggen of rustige muziek. Voor de rest zien we wel hoe het verloopt. Mijn huis is beetje jouw huis deze avond. Of ik verplaats ook indien je dit wenst in west en oost vlaanderen. Heb er zin in.  
mrtonywe 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sub zkt kinky date
Slet/sub/slaaf met stijl zoekt op zaterdagavond date met eveneens stijlvolle dominant(en) (single/koppel m, v, m/m, m/v) waar veel mogelijk is. Kick zelf op bondage, edging, cum control, cbt, electro, ass play, impact play, ... Maar ook servicing, medical, ... Beschik zelf over uitgebreide speelset. Kan ontvangen en verplaatsen. Doe gerust een voorstel.  

Sub zkt kinky date
22 dagen
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt top, meester, opleider, gloryhole,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 88 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wenst.  
22 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben man van 41, en zou graag een vast contact hebben met iemand die het opwindend vindt als hij ruikt tussen zijn benen, naar ongewassen, vuile slip of plas, en die graag heeft dat ik er aan ruik. Liefst eerder een verlegen persoon, zeker geen veeldater. mag zelfs zeker iemand zijn zonder enige ervaring, ik heb dat zelf ook niet. En de date mag gerust in donker  
22 dagen
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9