Zoeken naar gent*

Uw zoekactie voor gent* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
passie
verzorgde en sportieve jongeman is 24/7 geil en wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

passie
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Een speelvriendin...
Samen een leuke tijd beleven? Welke vrouw wordt er graag verwend door een goeduitziende man, normaal gebouwd, 1m80,70 kg, blauwgroene ogen en d.blonde haren. Ik ben casual gekleed en heb een verzorgd uiterlijk. Ben niet roker. Welke vrouw heeft overdag wat vrije tijd en wil op regelmatige basis afspreken als de klik er is..? Kan ontvangen en verplaatsen..  
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Gentleman op zoek naar leuke gebonden dame...
Goedemiddag, ik ben een gebonden gentleman 1m82 80kg op zoek naar discrete avonturen. Zoek iets om op regelmatig af te spreken en met aandacht voor elkaar. Wil jij ook zo graag verwend worden door een gentleman geef gerust een seintje? Hygiëne & discretie zijn een must....x  
pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jonge gentleman voor knappe natuurlijke vrouw
beste dame, mijn naam is pepijn 29j 1m90 in een open relatie ben opzoek naar een liefst oudere fwb of jonger kan natuurlijk ook. ons kan ook maar liever niet. graag iemand die weet wat ze wilt en wat ze zeker niet wilt. meer dan seks alleen , restaurant , welness , contact houden. liefst vrouwen die puur naar natuur zijn. kan dominant zijn maar zeker ook onderdanig. veel groetjes pepijn x  
Tom vd 30 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Spanning & plezier regio Gent/Lokeren/Dendermonde
Hey! Ik ben Tom, een 30 jarige man op zoek naar wat spanning & plezier. Wat stout over en weer gestuur dat kan leiden tot leuke mooie ondeugende dingen. Ik ben 189 cm en weeg 78 kg, Ben goed voorzien +20cm ;) Lijkt het je wel plezant? Ik heb ook een lovense speeltje, dus misschien kunnen we elkaar via die weg ook al leren kennen ;) Stuur gerust een mailtje en we zien wel waar het ons brengt!Foto's en dergelijke kunnen allemaal via mail/insta/telegram/kik/lovense/snapchat...!  
Robin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een vrouw voor één bohemian avond
Voor een bohemian avond,  één avond. Eind deze maand (31/5)  zoek ik nog vrouwelijke gezelschap vanaf 30j om mee te gaan naar een fancy, exclusieve  bohemian avond waar lust en erotiek samenkomen. Een elegante omgeving met interessante en stijlvolle mensen. Geen kelders of bij iemand thuis. Ergens op een unieke plaats in hartje  Gent. Normaal zou ik met een goede vriendin gaan maar ze gaat op vakantie. Ik beloof een sfeervolle avond met een aangenaam gezelschap. Geen verplichtingen naar elkaar toe. Consent is alles. Genieten komt in verschillende vormen, jij bepaalt eigen grenzen.  Alles verloopt heel discreet en respectvol. Mail me als dit jou aanstaat. Tot dan.  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10