Zoeken naar gent

Uw zoekactie voor gent leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Piet 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dames die een financieel steuntje.
Hallo, jonge dames en studentes die het momenteel moeilijk hebben om de maand rond te komen.Ik ben een knappe man van rond de 50 jaar die jullie wil helpen om je studies te kunnen betalen. Ik spreek altijd eerst af kamers in Gent Petit ami of onyx . De kamer wordt door mij betaald plus een mooie financiële vergoeding voor de dames.  
22 dagen
Jack 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrouwenkontje tongen
Ik wil donderdagavond 11 april graag een lekker vrouwenkontje diep tongen. Wie heeft er zin? Ik kan me verplaatsen tot een eind buiten Gent Xp  
22 dagen
Stijn 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke vrouw gezocht voor fijne dates
Ben jij dat leuke, meisje of die leuke vrouw? Studente op zoek naar leuke bijverdienste? Of als brave huisvrouw op zoek naar wat meer spanning? Heb jij zin in gezellige dates met een 39 jarige man? Laat dan snel iets van je horen! Vanzelfsprekend zijn hygiëne, discretie en wederzijds respect enkele toverwoorden voor een geslaagde date. Bij wederzijdse klik volgen er hopelijk meerdere dates. Vertel me vlug hoe jij een date graag ziet verlopen en wie weet zien we elkaar snel. Regio maakt niet uit, ik kan me makkelijk verplaatsen, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt,... Groetjes en hopelijk tot snel!  
22 dagen
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
"Oudere" dame gezocht
Mijn zoektocht lijkt misschien een beetje raar en dit is misschien ook niet de aangewezen plaats, maar wie niet waagt... Al zo lang ik mij kan herinneren voel ik mij onweerstaanbaar aangetrokken tot dames die een heel stuk ouder zijn dan mij. Tot nu toe is het steeds maar bij een verlangen gebleven, maar nu zou ik mijn fantasie werkelijkheid willen laten worden. Dus ben ik hier opzoek naar een "oudere" dame, bij voorkeur 60+, die wel iets ziet in een leuke, speelse date met mij. En daar nog een leuk extraatje wil aan verdienen. Centraal staat genieten en laten genieten, alles is bespreekbaar, niets moet. Ik ben zelf een leuk uitziende man uit Gent, enig niveau, leuk gezelschap. Lijkt je dit iets? Stuur geheel vrijblijvend een berichtje, we kunnen dan online verder zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen en het tot een echte date laten komen. Reactie met foto is sowieso een foto terug!  
22 dagen
Ilse 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Suikerbroertje gezocht!
Hallo allemaal, Mijn naam is Ilse, ik ben 45 jaar, een alleenstaande mama van een dochter van 18 en woon in de regio van Gent. Ik werk als onthaalbediende in een ziekenhuis. Het leven is zo duur geworden, ook al probeer ik zuinig te leven. Jammer genoeg heb ik grote kosten, 500 euro, aan mijn geliefd wagentje. Is er iemand die mij met dat bedrag kan helpen? Ik kan heel erg van seks genieten als alles met wederzijds respect gebeurt natuurlijk. Ik ben op zoek naar 1 enkele man waar ik een leuke band mee kan opbouwen. Graag reageren via mail met een foto en telefoonnummer aub. Dan bel ik je even op voor een kennismakend gesprek. Ik hoop langs deze weg er een goeie vriend en minnaar bij te vinden. Dikke kus en knuffel Ilse  
24 dagen
Nick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra dame gezocht voor gangbang
We organiseren maandelijks een amateur gangbang en zouden graag uitbreiden met een extra dame. Geen club, maar op privé locatie. Alles wordt geregeld, goede verdienste, enkel respectvolle mannen nemen deel. Het gaat altijd in de week tijdens de kantooruren door, centrum Gent. Alles is bespreekbaar, je stelt je eigen grenzen enz... Welke knappe slanke dame tussen 25 en 45 heeft zin met ons mee te spelen. We zoeken iemand die geniet van alle mannelijke aandacht. Ervaring is zeker niet vereist. Eerlijke goede verdienste. Volgende editie is eind april. We zoeken momenteel geen mannen, onnodig te reageren. Bij interesse reageren met uitgebreide omschrijving, leeftijd, eventuele wensen en foto.  
Bert 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
studente gezocht te Gent voor leuke dates op hotel of op kot, pay per date
Ik zoek een leuke studente te Gent die graag regelmatig met me op hotel gaat of me wil ontvangen op haar kot in alle discretie. Eén vaste studente voor regelmatig contact, minstens 1x per maand. Voor date op hotel sponsor ik je studies voor 230 euro per keer, voor date op je kot voor 300 euro per keer. We spreken op voorhand af wat wel en niet kan. Bv met of zonder intiem. (dus neuken kan, maar hoeft niet, maar als het gebeurt, sowieso SAFE met condoom) Bv met of zonder orale seks en doorslikken. Bv met of zonder tongzoenen. Enz Ik zorg ervoor dat het volledig gebeurt op maat van waar jij je goed bij voelt. Ben een blanke dertiger, sportief, groot van gestalte, superhygiënisch, en heb hogere studies gedaan. Ik had reeds kennis met een studente tijdens 2023, maar spijtig genoeg was het contact paar maanden geleden verbroken zonder aanleiding of uitleg. Daarom zoek ik nu opnieuw en hopelijk leidt dit tot een nieuwe match. X B.  

studente gezocht te Gent voor leuke dates op hotel of op kot, pay per date
25 dagen
Naughty Boy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
looking for 1 or 2 Romanian girls to give penismessage, masked + filmed
Hi, I am a goodlooking Flemish boy. I look forward to meeting 1 or 2 Romanian girls on a regular basis. Only handjob without condom, no other kinds of sex! I pay for the penismassage but I will also pay extra if you want to wear a mask (if you want) so that I can film the massage + ejaculation. I pay 120 EUR per 30 minutes per girl. Date will take place at your place. Location: can be Sint-Niklaas, but as well as elsewhere, for example Antwerp, Mechelen, Gent, and so on.  
27 dagen
Tim 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zondag
Ik ben op zoek naar een geile dame tussen 20 en 50 jaar voor een date op zondag 6 april. Ik zoek vooral een vrouw met hoog libido die graag uitgebreid verwend wordt in bed. Ik ben groot, sportief en goed voorzien. Belangrijk vind ik ook discretie, hygiëne en rustig de tijd nemen om te genieten. Als je je hierin kan vinden en op zondag kan afspreken in Gent laat dan snel iets weten en stel je kort voor. Als zondag niet lukt maar je hebt interesse om op een andere keer af te spreken mag je natuurlijk ook reageren.  
28 dagen
Phil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht met ondeugend kantje!
Welke studente wil morgen tussen de 500 euro en 1000 euro verdienen met dates te doen. We zoeken naar een nieuwe meid om ons team te versterken! U bent slank tot curvy tussen 18 en 30 j stipt en betrouwbaar! Ervaring is niet vereist! De dagen en uren zijn bespreekbaar! U bent Vlaamse en van omgeving Gent of Oost Vlaanderen! We begeleiden u bij u eerste dates! Ideaal voor een studente of jonge vrouw die een cent willen bijverdienen! Stuur naar ons mail! Mss kan u morgen reeds beginnen na positief gesprek !  
  1   2   3   4   5