Zoeken naar geneukt

Uw zoekactie voor geneukt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

JJJ 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil geneukt worden door een groep (Arab) mannen
Ik ben een 54 jarige slanke onbehaarde pijp en neukslet en ik zoek een man groepje mannen die mij respectloos als een gebruiksvoorwerp behandelen en mij dwingen om te pijpen, rimmen en die mij om beurten neuken en eventueel onderplassen. Jullie moeten me wel kunnen ontvangen. Minimum 3 mannen, maximum?? Uiterlijk, leeftijd en nationaliteit van geen belang.  

Ik wil geneukt worden door een groep (Arab) mannen
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Top zoekt bottom
Hey ik ben op zoek naar iemand die geneukt wilt worden. Ik zelf kan niet ontvangen en verplaats me enkel in Aalst, ik ben 26, 1m85, slank en ik heb een heerlijke lul van 19cm aan puur warme sperma. Als je kan ontvangen, laat me weten, dan kom ik u voeden!! ;) Stuur een lekkere foto van jouw lul.  
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hallo Wie kan ontvangen? Zou graag geneukt worden door iemand met een kleine piemel, max 15 cm. Groot, dun, klein,beperking, iedereen mag reageren... Wel geen roker Alles kan en mag Hou wel van vingeren, rimmen, pijpen, rukken, etc... Bij reactie graag foto van speelgoed, dan krijg je 1 terug... Fakers, laat het! Zoals bij u als bij mezelf...  
bottom 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
johan 60 jaar Antwerpen - Herenthout
WIL GENEUKT WORDEN EN GEPIJPT OMGEVING HERENTHOUT HERENTALS
Ik zou graag nog eens geneukt willen worden deze namiddag tussen 14u en 17u , kan niet ontvangen , buiten of motel is ok voor mij , wil ook gepijpt worden , ik leg me op mijn buik , kontje omhho en benen gespreid , zin mail me ! fakers onthou je aub  
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige zaad en plasslet
50 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet, 1m83, 98, gbbs zoekt dominante kinky tops. Ik word graag gedwongen te likken en te sikken van zaad en plas. Wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden. Ik Kan alleen verplaatsen  
Patsy 55 jaar Limburg - HASSELT
Patsy heeft zin.
Crossdresser heeft zin in heerlijke sex, waarbij alles mag en niets moet. Draag graag lingerie. Tongen likken pijpen neuken en geneukt worden. Wie heeft zin in lekkere sex? Ik kan vandaag. Hou van long sessie. Ben 56 186 98 15x4 bi bottom. Discretie gevraagd en geboden.  

Patsy heeft zin.
Jonas 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Geil kontje gezocht.
Zoek man van jonge leeftijd die eens graag geneukt wil worden. Voorkeur naar behaard maar moet niet. Wie wil?  
bottom 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Top gezocht morgen overdag
Ik zoek voor morgen tussen 10u en 14u een dominante top uit de regio waar ik mag langskomen om geneukt te worden in mijn gespoelde kontje. Ik kom met gespoeld kontje bij je aan en je geeft me orders wat ik moet doen. Bij wie mag ik langskomen? Ik ben 40-jarige, propere, hygienische onderdanige bottom pijpslet.  
Joke 50 jaar Limburg - Kortessem
Fantasy waarmaken
Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Fantasy waarmaken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10