Zoeken naar geil

Uw zoekactie voor geil leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.G 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Welke dame wil er eens stevig verwend worden?
Leuke zeer potente 39j hetero happy single m met zeer hoog libido, 1m85,79kg.Op zoek naar wat inwendige afkoeling. Welke dame staat er ook geil en wil er eens lekker verwend worden? Bij wederzijdse klik kan zeker vaker. Discretie gevraagd en geboden.  

Welke dame wil er eens stevig verwend worden?
13 dagen
Geil 33 jaar Limburg - Borgloon
Geile date.
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon ben 1m77 75kg normaal gebouwd. Ik ben langs deze weg op zoek naar een dame voor wat extra plezier en genot. Ik sta zelf voor alles open en zoek graag iemand vast. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil?
Ben slank en zeer sportieve man, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar eens (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geil?
Kinky boy 24 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Avontuurlijke boy opzoek naar geil avontuur
Goedemorgen, welke dame heeft er zin in een spannend avontuur met een jonge sportieve gast. Ikzelf ben T , 24 jaar , 1m83, sportief , goed voorzien en hoger opgeleid en niet roker. Doordat ik recent single ben geworden en niet direct een nieuwe relatie zoek. Probeer ik eens via deze weg. Ik zoek een vrouw die net als ik van spanning , seks en teasen houdt om eenmalig of meerdere geile avonturen te beleven. Ik ben een lieve, goedlachse jongen met een dominant karakter in bed. Spreekt dit je aan stuur dan gerust een reactie met wat info.  

Avontuurlijke boy opzoek naar geil avontuur
14 dagen
Geil chatten 40 jaar Antwerpen - Berlaar
Lekker genieten
Is er een dame die ook wil lekker geil chatten? Een beetje mekaar opgeilen en genieten.  
Michel 60 j 60 jaar Antwerpen - Boechout
Geile man 60 j, zkt geil vrouwke
Geile verzorgde, 60 j man, zoekt libidorijk vrouwke, om samen ale aspecten van het sexleven te ontdekken.Hou je van zeer uitdagend gedrag en kledij? Teasen, exib en voyeurisme, cuckold, trio, gb samen clubke doen, sex op spannende plaatsen, sexcinema, parking dogging, teasen om cafe, strand, foto, film.geil cabrioritje, motoritje? .. Reageer dan vlug. Geen fin bedoelingen, geen fakers of betaalsites. Graag reactie met foto en voorstel aub.  

Geile man 60 j, zkt geil vrouwke
15 dagen
Geil 41 jaar Antwerpen - Mortsel
Wakker
Welke dame is nog wakker en ook geil?  
Thomas 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
24 jarige op zoek naar fun!
24 jaar - 1m90+ - Jonge kerel op zoek naar geil plezier, ik sta open voor veel! En sta vooral geil! Stuur mij een berichtje met jouw scenario en we zien wat mogelijk is! Stuur alvast ook een foto mee!  

24 jarige op zoek naar fun!
15 dagen
black 23 jaar Limburg - HASSELT
black zoekt geil sexcontact met milf/oma
Hey ik ben black jongeman van 23 jaar jong. Ik ben sportief, proper, hygiënisch. Zelf ben ik atletisch en slank gebouwd met een mooie dikke zwarte lul. Mijn pluspunt is ongetwijfeld mijn uitstekende uithouding. Ook heb ik een hoge libido en ben ik dominant in bed en hou ik van gepassioneerd en geil neuken. Verder ben ik ook beleefd en heb ik respect. Ik zoek een avontuurlijk mama of oma (leeftijd speelt geen rol) dat zich wil overgeven aan een ongedwongen, spannend scenario waarbij ik de dame verwen. Discretie gevraagd en geboden. Heb ik je interesse gewekt? Foto krijg je privé via mail of nr wegens discretie. Tot snel ? Ik kan me gemakkelijk vrijmaken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9