Zoeken naar gebouwd

Uw zoekactie voor gebouwd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bavo 41 jaar Antwerpen - Rumst
Soft
Wie mag ik vanavond lekker laten klaarkomen? Jij zelf blijft passief. Ik zoek voor in de regio en iemand slank tot normaal gebouwd. Tot straks.  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpen
Iemand zin om mij te pijpen? Normaal gebouwd, intiem behaard, 17cm, goed gevuld en veel zin om te spuiten. Ik kan niet ontvangen, dus ofwel bij jou ofwel buitendate. Liefst geniet ik passief van jouw kunsten, indien gewenst wil ik u ook wel pijpen, maar dan enkel met condoom... Voor snelle beslissers.  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen melken
hoi ik ben van harelbeke ben er58j 1.65gr 68kl normaal gebouwd ringbaard me paal is 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak in me kontje ook ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook mond of kont neuken ook zelf heb ik het ook graag alleen laat ik me kont niet neuken zelf heb ik anders het ook graag ben van 10.30 tot 12 alleen thuis laat me iets weten als je kan  

pijpen zuigen  melken
fistbottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
djkzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
hoi, ik ben op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
johan 51 jaar Limburg - Lommel
voor morgenavond
Welke slanke, verzorgde en klein geschapen (liefst 65-plus) man ziet het zitten om me morgenavond te komen neuken (bij voorkeur zonder condoom) en in me klaarkomen. Heb hierin nog geen ervaring, Is voor mij dus de allereerste eerste keer. Ben zelf 51 jaar en slank gebouwd.  
leuke man 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
zoek jong voor nu
Deze namiddag alleen thuis en zin om jonge slanke man te ontvangen. Zelf bi, uiteraard heel discreet en verzorgd, normaal gebouwd en eerder top ingesteld. Bij klik is er veel mogelijk.  
Explorer 44 jaar Antwerpen - Zandhoven
Speeltijd
Ik zou nog eens graag met dit stukje speelgoed iemand willen laten spelen. Er zijn wel wat voorwaarden. Zo moet je jonger dan 35j zijn, slank gebouwd en actief zijn, want ik blijf lekker passief. Leg woon even kort uit hoe je er graag mee wil spelen en geef je stats door met een lichaamsfoto van jezelf (onherkenbaar). Ik ben benieuwd  

Speeltijd
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik zoek man 50+ dat me nu kan ontvangen en verwennen.
Hey, ik ben een man van 35, verzorgd en hygiënisch. Ik zoek een man die me nu kan ontvangen en uitgebreid met de nodige tijd kan verwennen. Ik ben normaal gebouwd en heb een bruin kleurtje :). Liefst omgeving Aalst, … Het is voor nu :)  
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt deze voormiddag voor geile date?
Ik ben vandaag tussen 7u en 11u in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. Als het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10