Zoeken naar ga*

Uw zoekactie voor ga* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil duo 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar extra man(nen), na alweer een faker...
Na reeds een lange zoektocht, een paar ervaringen en veel fakers, zijn we ( gay en biman) nog steeds op zoek naar een 3e persoon waar we af en toe kunnen mee afspreken. We gaan voor tongen, rukken, pijpen, rimmen... met 3, waarbij ieders vragen en grenzen gerespecteerd worden. Neuken kan misschien op termijn, maar we richten ons in eerste instantie op bovenstaande... We zoeken normale man tussen de 30 en 50 jaar die, met discretie, van zijn woord is, en gewoon een geil moment wil hebben met zijn 3tjes. Laat iets weten  
anal play 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
fist
wie komt met men kontje spelen tot er een handje in gaat ? Ik heb dildos en glijmiddel. Ben 49j 68kg verzorgd. Kan discreet ontvangen .  
Daniël 38 jaar Zeeland - Hulst
Bi man gezocht in de regio om regelmatig met elkaars pik te spelen!
Hey bi mannen, Ik ben 38 jaar, slank en verzorgt en op zoek naar een liefst jonge man om daar eens wat mee te expirimenteren. Jij bent net als ik bischierig en wil dit ook wel is proberen. Lijkt me geil om eens een flinke pik te voelen en te pijpen en voelen spuiten in mijn mond, is al heel lang een fantasie van me en wil dit nu graag eens echt gaan doen. Heb jij dezelfde bi fantasie? Dan kom ik graag in contact met je, liefst kom je uit de regio, kom zelf uit Hulst in zeeuws Vlaanderen. Groeten Daniël  
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pik zuigen en slikken
Ik ga vandaag vanaf 9:30u naar kortrijk de Sinkenfeesten ,rommelmarkt, bij wie kan ik eens gaan of ergens afspreken om je te zuigen tot je mijn mondje vult met je lekker zaad. Graag reageren met stats en foto van je pik.  
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Woensdag ochtend oudere gezocht
Ik ben op zoek naar een oudere verzorgde opa die woensdag ochtend voormiddag makkelijk kan ontvangen. Geen fake aub. Ik word graag gepijpt en gerimt. Ik neuk graag. Hygiëne is zeer belangerijk. Geen gepuch maar alles op zijn beloop laten gaan. Zou voor wekelijks zijn bij klik.. graag een eerlijk antwoord met een foto en meer dan 1 zin... hopelijk heb ik nu wel eens wat meer geluk dan alleen maar de fakers die hier zitten.  
Pijper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaad proeven
Ik kan me nu helde nacht verolaatsen rond Gent. Dampoort en omgeving . K wil je lul pijoen en zuigen tot je klaarkomt zo op pijn mond en tong en gezicht . Ik kan ook heeel discreeet ontvangen . Je blijf pasief en je kan porno kijken . Darnaa gaat je weer weg . Je puit wel of trek zicht dan aff , zoals op de foto . Woe kan nu en heeft zin ? Stuur me zeker je lul foto en voorstel . Het kan ook buiten op verstopte plek of in je auto . Laat me weten . Ik ga antwoorden . Tot zo mis .  

Zaad proeven
Can 31 jaar Limburg - Ham
31jr zuiderse bottom
Ik zoek date met een verzorgde top gast. Liefst iemand voor regelmatig. Ik ben discreet, maar doe niet aan blinddates. Ik ben 31jr zuiderse gast, 1m72 90kg. Zwart haar en bruine ogen. Ik kan ruim verplaatsen en ontvangen.  

31jr zuiderse bottom
gisteren
Ikke 35 jaar Limburg - Genk
Sauna
Gaat er iemand vandaag naar een club, sauna, of cinema? Ben wel benieuwd hoe dat is. Ben bischierig maar de meeste geloven me niet. Ben 35j uit Genk. Een softdate kan ook. Kan niet ver verplaatsen. Hygiene en discretie is belangrijk. Liefst een ouder iemand  
bibottom 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
wie neukt mij?
Slanke, zeer verzorgde man met een volledig gaaf en glad lijf, ook gladde bilspleet, billen en benen, zoekt een DISCRETE, NETTE, ZEER SLANKE en GEILE man die mij eens anaal (safe!) wil neuken. U kunt bij voorkeur ontvangen of kent een veilige outdoorplek IN MIJN REGIO. Wie compleet onervaren is op dat vlak kan ik misschien ook ontvangen. Ik reageer op elke mail van wie aan de voorwaarden voldoet.  

wie neukt mij?
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10