Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi man zoekt onderdanig sletje
Man in heterorelatie maar ben bi en op zoek naar een onderdanige trav of Trans tussen 21 en 35jaar waar ik discreet mee kan afspreken. Ik ben dominante top. Ik pijp zelf niet. Ik vind het heel opwindend om een onderdanig geil sletje in lingerie op haar knietjes mij te laten pijpen zolang ik dit wil en daarna te neuken terwijl ik je kontje spank. Jou Blinddoeken of Vastbinden vind ik ook heel geil. Ik hou vooral van wat ruwere sexy. (Wel geen pijntoestanden) En kick op sexy lingerie , make up , hakjes. Indien interesse laat iets weten. Dan stuur ik foto. Ik kan niet ontvangen maar wil gerust op hotel afspreken op mijn kosten.  
Alissa 30 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Transmeid op zoek naar kinky avontuur
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, parking, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, groep, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, expose en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)  
Shyla 38 jaar Limburg - HASSELT
Leuke date gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke date, ik zelf ben een femboy met een lekker kontje. Ja dat ben ik op de foto. Discretie en hygiëne vereist!  

Leuke date gezocht
SISSYSCHOOL 32 jaar Limburg - HASSELT
Enige echte sissy opleiding in België
Er zijn enorm veel sletjes die dromen van een sissy opleiding. Bij deze hebben we er eentje ontworpen. Ervaring niet vereist. Het begint bij het begin tot het level dat jij aangeeft bij start cursus. Hoogste niveau is misbruik en vernedering in groep met plas, fisten,... Voor aanvang van de cursus wordt alles besproken. Het gewenste niveau, de grenzen en limieten. Reageren met stats en foto aub. Liefst een gsm nr voor contactname. Hopelijk tot snel om samen jouw fantasie waar te maken ;) (Foto bij ad voor aandacht)  

Enige echte sissy opleiding in België
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek een een roommate ,liefst een slank travje om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd.Jij bent bij voorkeur slank ,weinig tot niet behaard , geen baard of snor.Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  
tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Ik top, assplayer 192 89 18x5. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij voor geile ongeremde seks. Sta voor veel open. Reageer met foto en stats anders geen reactie terug. Tot snel.  

Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Chastity keyholder
Zeer onderdanig sissy slet slaafje gezocht die in volledige chastity wilt gaan. Leging gebeurt enkel door je Meester die keyholder van de peniskooi blijft. Wie interesse? Ontvang discreet omgeving Oostende. Voorstelling met foto aub.  
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Eerste keer
Ik ben kenneth 31 jaar en zou graag is willen experimenteren. Zoek een shemale die mij graag is wilt verwennen. Heb je interesse dan laat je maar iets weten met foto xx  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Iemand die mijn kutje
Iemand die mijn kutje komt neuken/fisten/spanken enz..., zelf blijf ik passief. Graag een antwoord met je volledige stats en foto van je pik in erectie(onherkenbaar).Graag ook iemand die een trio ziet zitten. Afspraak word enkel via Whats-App gemaakt dus bij deze OOK JE NR MEE STUREN zodat we verder kunnen afspreken. GEEN NR = GEEN antwoord en direct prullenbak in!!! Ik kan enkel na 21.00h afspreken maar mocht jij kunnen ontvangen kan ik door de dag ook wel.Ik kom dan wel als man en kleed me dan bij u om tot Laura.  

Iemand die mijn kutje
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdag en of donderdag .......kaal geschoren
wie heeft zin in softsex pijpen rimmen tongen elkaar verwennen op een rustige manier,ben je kaal geschoren van lichaam dan ben je op woensdag en of donderdag welkom;stuur stats en foto en we spreken af  

woensdag en of donderdag .......kaal geschoren
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10