Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel x  

Fwb
Leroy 29 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Leuk meisje/vrouw gezocht Lichtervelde
Hallo, ik ben een man 29 jaar. 1m83 en 82kg. Leuke meid/vrouw gezocht enkel in lichtervelde. Zelf geschoren 17x4 Ik kan niet ontvangen. Niks moet alles mag. Leeftijf etc maakt niet uit. Gewoon gezellig en discreet!! Alles prive te houden. Reageren mag met foto(NIET perse gezicht) maar hoeft niet. Maar het liefst wel dan reageer ik ook met foto. Tot zo. ;)  
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Lieve man zkt horny vrouw
Ik ben 46j 170 79kg en zie er 30ger uit. Ik ben zeer seksueel maar geen vriendin om mee samen te spelen. Ik zoek liefst single vrouw om geregeld af te spreken voor lange seksdates. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Woon jij tussen roeselare-oostende-brugge dan mag je mij contacteren. Zend foto en ik zend terug.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Lance 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Waar is mijn prinsesje op haar wit paard ...
Hoi, Leuk dat jullie even de tijd nemen mijn advertentie te lezen. Mij even voorstellen Frank een man van 36 uit regio Brugge. Slank gebouwd, hygiène zeer en discretie zeer belangrijk. Ik ben opzoek naar een leuk koppel of vrouw om af en toe samen te spelen. Elkaar wat leren kennen maar de nadruk op leuke seksuele momenten. Graag niet eenmalig maar wat leuks samen opbouwen. Ik kan zelf niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen tijdens de kantooruren. Hebben jullie interesse en kunnen jullie ontvangen dan zie ik graag een mailtje met korte omschrijving en verwachtingen verschijnen, een leuke foto is natuurlijk een plus punt...  

Waar is mijn prinsesje op haar wit paard ...
Jan 61 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek vrouw voor bevredigende contacten
Ik ben een man met humor, van 176cm, 99kg, fiets graag, cultureel artistieke interesses. Zoek vrouw voor gezellige intieme momenten. Niet voor een relatie. Graag vrouw die van erotiek houdt. Massage, sauna, of gewoon iets gaan drinken, … Ik ben meestal vrij op weekdagen. Bericht met foto is foto terug. Wensen of ideetjes, dingetjes om te doen welkom. Gewoon wat chatten kan ook.  
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Man zoekt vrouw
ZHallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10