Zoeken naar foto zijn

Uw zoekactie voor foto zijn leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Helene 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
jullie zijn met veel
(zie vorige ad) Via deze weg wil ik iedereen bedanken die de moeite deed een leuke reactie en foto te sturen. Het is onbegonnen werk voor mij om +- 250 of meer reacties te beantwoorden. Dus mijn excuses. Sommigen van jullie hoorden me al terug ;-) anderen moeten nog even geduld uitoefenen. Het is veel :p Wie as zondag vrij is mag me nog een berichtje sturen. Tenminste als je beetje uit de buurt bent. Ongevraagde dickpicks, daar doe je me geen plezier mee. Liever een foto van je spontane zelf. Ik ben trouwens niet op zoek naar iets eenmalig maar iemand waarmee ik in vertrouwen iets speciaal kan opbouwen, overigens veel meer dan seks alleen. Zoek je enkel seks, dan mag je deze ad negeren ;-) danku :)  
17 dagen
Carine 60 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Kan heerlijk zijn .....
Hallo aan diegene die nu lezen . Willen we al is beginnen met te schrijven. Spontaniteit , enthousiasme, humor en vooral eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel . Zelfs op deze site! Zelf ben ik puur natuur en hou van uitdagingen met een stout kantje. Reageer enkel op : 1 met aangezichts foto van nu en niet van 10jaar geleden 2 enkel die me raken met woorden en als de foto me nieuwsgierigheid opwekt. Al bedankt om mijn advertentie te lezen en bedankt indien je antwoord !  
Steven Jan 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke hetero(s) wil mooi makkelijk ver-dienen?
Welke hetero kerel(s) (18 - 38) wil een bak geld ver-dienen door zich af te rukken en klaar te komen terwijl ik live kijk. Enkel kijken, geen aanrakingen of opnames en totaal discreet. Ik geef je een mooie som en het kan meerdere keren. Indien je nadien vrienden of andere hetero jongens kan aanbrengen die ook willen ver-dienen, is daar ook een ver-goeding voor voorzien. Ikzelf ben een bi kerel van 30 jaar en ontvang in Gent. Het is mogelijk dat Eline (escorte) er ook bij is, maar dat is niet de bedoeling in het begin (pas nadat we elkaar een eerste keer hebben ontmoet). Mijn profiel is geverifieerd, dus dit is 100% correct en betrouwbaar! Reageer met je stats (leeftijd, lengte, piklengte, etc) en een foto van jezelf samen met je beschikbaarheden.  

Welke hetero(s) wil mooi makkelijk ver-dienen?
18 dagen
Helene 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Wie wil er morgen namiddag met mij afspreken? Eventueel club bezoek
Hallo allemaal, Verzorgde jongedame van 172 groot met 59 kilootjes plezier. Geen fitness figuur maar zeker slank met hier en daar op de juiste plaatsen vlees :). Een mooie volle boezem bijvoorbeeld. Ik zoek een verzorgde man, groter dan mij, leeftijd tussen 30 en 55 jaar. Iemand die ook kan babbelen en weet hoe met een vrouw om te gaan. Ik hou van zachte intensiteit. Geen platvloersheid. Lekker kunnen zoenen is een vereiste. Wie wil beginnen met een drankje en... eventueel kan een club bezoekje ook wel. Reageer met recente foto volledig en je gezicht. Dan krijg je er van mij eentje terug.  
Volle dame 37 jaar Limburg - HASSELT
Dit weekend nog geile date
Volle dame opzoek naar een lekker geile date. Enkel reageren als je ook effectief dit weekend kun. Zoek leuke man tussen 25 - 40 jaar. Graag reageren bij foto  

Dit weekend nog geile date